Østfold flyttebyrå

 • - En drøm som gikk i oppfyllelse Cindy Marie Myrstad og Christian Roed var ikke i tvil om at de ønsket å gifte seg i Spania. Det angrer de ikke på.
 • - En drøm som gikk i oppfyllelse
  Bryllupsmiddagen ble holdt hjemme hos farmoren til bruden, som er Inger Lise Myrstad (t.h).
 • - En drøm som gikk i oppfyllelse
  Bruden ankom kirken i en limousin, som kom og hentet henne over en halvtime for sent. Utover det gikk alt som planlagt på den store dagen.

- En drøm som gikk i oppfyllelse

Cindy Marie og Christian valgte sommerbryllup her på Costa Blanca.

ALBIR

Cindy Marie Myrstad hadde én ting helt klart da mannen i hennes liv fridde til henne.  Da måtte det bli bryllup på Costa Blanca!

Både Cindy Marie Myrstad og Christian Roed har feriert på Costa Blanca i mange år, derfor var det naturlig for dem å gifte seg her. 

– Jeg har alltid hatt en drøm om å gifte meg i Spania da min farmor har hus her og jeg har feriert der helt siden jeg var liten, sier bruden. Siden jeg møtte Kristian har også han vært med hit. Så vi spurte min farmor om å få lov til å feire det i huset deres på El Castillo og det ville hun gjerne. Så da valgte vi Sjømannskirken i Albir til vielse.

Hun synes den store dagen gikk forholdsvis greit, men alt var godt planlagt på forhånd.

– Utfordringene med å holde bryllup i Spania har vært få. Farmor og farfar har mange kjente her, så de forhørte seg rundt omkring angående mat, fotografering, kaker og slikt. Min mor og far dro ned i høstferien og ordnet mye de også. Vi har fått mye hjelp, og det har vi satt stor pris på. 

Trenger du leiebil? Sjekk alle mulighetene her - gratis servicetelefon på norsk + prisgaranti

Kjolen kjøpte bruden i Norge, men nesten alt annet ble bestilt fra Spania.

– Vi bestilte brudebuketten og andre blomster fra en butikk her i Albir, de hadde kjempegod service og blomstene var nydelige. Hår og sminke ordnet jeg i Benidorm. Det var nok det siste som opptok meg mest, men jeg ble veldig fornøyd. Negler og vipper fikk jeg satt på hjemme før jeg dro, slik at det ikke ble altfor mye den uken vi hadde i Spania før bryllupet. 

Paret valgte å gifte seg i Sjømannskirken fordi de ønsket en kristelig begivenhet, som er tradisjon i familien. 

– Alt gikk perfekt, og stunden i kirken var veldig koselig. Fra seremonien husker jeg best den rolige presten som fikk oss til å slappe av, og min nydelige venninne Renate som sang så vakkert for oss. 

Hun drar litt på smilebåndet, før hun fortsetter:
– Jeg må innrømme at jeg fikk litt panikk da sjåføren til limousinen vi hadde bestilt ikke fant frem til huset og vi måtte bråbestille taxi. I full fart kjørte vi ned til blomsterbutikken for å hente brudebuketten. Når vi kom ned dit stod limousinen der! Jeg og pappa hoppet inn og kom oss til kirken. 

Brudgommen var også veldig fornøyd og angret ikke på at de bestemte seg for å feire bryllup på Costa Blanca. 

– Alt var så vakkert fra A til Å. Det jeg vil huske mest fra denne dagen er det gode samholdet mellom familie og venner. Alle var så glade og avslappet. Og følelsene mine tok overhånd når Cindy kom mot meg i kirken. Det var så overveldende og vakkert at jeg slet med å holde tårene tilbake. 

Christian Roed anbefaler andre som går med planer om bryllup å gjøre det på Costa Blanca.

– Det beste er jo at man kan være nesten sikker på godt vær, og det fikk vi. Solen strålte på den blå himmelen fra morgen til kveld. Jeg vil også tro det blir noe rimeligere å gifte seg her, siden alt av mat og drikke er mye billigere enn hjemme. Og det er jo ekstra morsomt for gjestene, for alle elsker jo Spania. Vi fikk i alle fall mye skryt. Må si det var noe varmt med smoking i 33 grader. Skjorta satt som et pølseskinn til vi ankom huset til farmoren til Cindy, men det var verdt hver eneste dråpe.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no