Østfold flyttebyrå

 • 14 nye ruter fra Alicante 

14 nye ruter fra Alicante 

Reservasjonene av slots har økt med 30 prosent for kommende sommer på flyplassen Alicante-Elche.

ALICANTE

Trafikken på flyplassen Alicante-Elche øker på ny, etter en moderat økning av trafikken i 2018. Og nå blir det flere nye ruter.

Åtte forskjellige flyselskaper ønsker å starte flyvinger på 14 nye ruter fra april til juni og har bestilt såkalte slots.

Det kan bli ytterligere tre ruter, men disse er ennå ikke bekreftet. Aena sier at bestilling av slots ikke betyr det samme som at ruten vil bli realisert, men er en god indikasjon på interessen.

De nye rutene omfatter destinasjoner som Reykjavik, dit det italienske lavprisselskapet Neos skal fly fra 15. april. Et annet nytt selskap på flyplassen blir Sky Up, det ukrainske selskapet skal fly mellom Alicante og Kiev fra 2. juni.

Ryanair åpner nye ruter til London Southend, Marseille og Porto. Iberia vil fly til London Gatwick, Asturias, París Charles de Gaulle og Gran Canaria fra begynnelsen av april, mens Lufthansa skal åpne en rute til München. Det vil bli mulig å fly med Swiss Air til Geneve fra 23. juni. Italienske Volotea flyr mellom Alicante og Bilbao fra april, mens TUI Fly Belgium vil frakte passasjerer mellom Alicante og Nador og Casablanca i Marokko fra juni. 

I tillegg til disse 14 destinasjonene er det også en mulighet for at Ryanair vil starte flyvinger mellom Alicante og Berlín Tegel, London Luton og Sevilla.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no