Østfold flyttebyrå

 • 4. divisjonslag dro på treningsleir til Costa Blanca Alle gutta fikk gratis busskyss til og fra treningsfeltet på grunn av veiarbeid.
 • 4. divisjonslag dro på treningsleir til Costa Blanca
  Mads Elvethun Hansen (t.v.), Lasse Holum Hansen og Patrick Elvethun Hansen er godt fornøyd med treningsforholdene i Albir.
 • 4. divisjonslag dro på treningsleir til Costa Blanca
  Sportslig leder Reino Autio (t.v.) og trener for juniorlaget Bjørn Støkker i Raumnes & Årnes IL likte seg godt i Albir.

4. divisjonslag dro på treningsleir til Costa Blanca

Det er vinterferie i Norge og det betyr at treningsglade idrettslag er godt representert på Costa Blanca.

ALBIR

På hotell Albir Garden i Albir har A-laget til Raumnes & Årnes IL sine herrer funnet seg godt tilrette.

Det er tradisjon å reise på treningssamling i utlandet for herrelaget i 4. divisjon fra Årnes i Akershus. I fjor var det Tyrkia, mens året før var de i Barcelona.

– Vi reiser alltid ut for en treningssamling på disse tider. Det er viktig og betyr mye for oppkjøringen til sesongen. Det er veldig effektivt med to økter daglig, sier sportslig leder Reino Autio til Vikingposten. Èn uke trening her, er det samme som èn måned med trening i Norge.

Interessert i det som skjer i Albir? Her finner du nesten 700 saker

Årets samling strekker seg fra lørdag til fredag med daglige treninger på gressbanen på La Marina cirka 1,5 kilometer fra hotellet i Albir.

– Vi gikk på en liten smell ved å tro det var en grei gåtur fra hotellet til fotballbanen. Men turen tar 20 minutter å gå, hver vei. Den turen skulle vi da egentlig gjøre fire ganger daglig…, men langs veien vi måtte gå er det veiarbeid og vi ble nektet gå der etter et par dager. Dermed ordnet reisebyrået busstransport til og fra treningene. En mer enn god løsning, slår Autio fast.

Med på årets Spania-tur med A-laget er det ni gutter fra juniorlaget til klubben. Brødreparet Mads og Patrick Elvethun Hansen er to av dem og er godt kjent på Costa Blanca.

– Vi har feriert på Costa Blanca de siste seks årene. Men det er lenger sør, på Cabo Roig i Orihuela Costa, sier Patrick Elvethun Hansen. Familen har feriebolig der og vi skal selvsagt nedover igjen til sommeren. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no