Østfold flyttebyrå

 • Åpner matbutikk til stor glede for beboerne Sist tirsdag åpnet Charlotte Ridout og Andres Londoño sin nye matvarebutikk på Alfaz del Sol. Da Vikingposten kom på besøk, var paret i gang med å sette på plass de siste varene.
 • Åpner matbutikk til stor glede for beboerne
  Kirsti Hende (t.v.) ser frem til å ha en nærbutikk hun kan gå til for å handle når hun mangler noe på kjøkkenet.

Åpner matbutikk til stor glede for beboerne

Charlotte Ridout og Andres Londoño åpnet denne uken sin nye dagligvarebutikk.

ALFAZ DEL PI

Paret har bodd like bak Alfaz del Sol hvor butikken er etablert i et par år, og har mange ganger irritert seg over at de måtte ta bilen hver gang de manglet noe på kjøkkenet.

– Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt til Andres at jeg skulle ønske det var en nærbutikk i området hvor man kunne kjøpe de mest nødvendigste varene, for det er jo alltid de som mangler. Siden vi begge hadde lange arbeidsdager på en restaurant i Benidorm og så lite til datteren vår Ella, så tenkte jeg at det kunne kanskje være en god idé at vi startet en butikk, og på denne måten skape en ny fremtid for familien. 

Da faren til Ridout sa han var villig til å gi dem pengene det ville koste å sette opp en butikk, var paret i gang.

– Vi er veldig spente på hvordan det vil gå, men tror at dette er en service som trengs og som folk vil sette stor pris på. Mange har kommet inn i butikken de siste dagene og uttrykt sin glede over at de nå kan stikke innom når de trenger noe. 

Trenger du taxi, tolk eller tannlege? Finn hjelp i vår bransjeguide

Londoño nikker og smiler.
– Jeg må si at jeg sjelden har opplevd så mange hyggelige mennesker på et og samme sted. Vi trives allerede kjempegodt i butikken, og ser frem til å bli kjent med flere. 

I butikken vil man finne basis-matvarer, og om ikke så altfor lenge vil man også finne typiske norske matvarer.

– Mange som bor her er jo norske og ønsker at vi har disse produktene. Men dette vil ta litt tid for det er en del papirer som må ordnes først. Men det vil komme. Vi har allerede fått inn noen typiske hollandske matvarer.

Ved kassen står Kirsti Henden, som har kommet innom for å handle. Hun er veldig fornøyd med tilbudet og planlegger å bruke butikken mye.

– Ofte glemmer jeg å kjøpe noe når jeg er på supermarkedet, og da er det stusslig å måtte dra helt tilbake inn i byen. Det er jo litt langt å gå til nærmeste butikk herfra, så dette er ypperlig. Prisene er det heller ikke noe å si på. Og disse folka er så hyggelige, jeg tror de passer godt inn her. Jeg vet at det er mange som har gledet seg til denne butikken åpnet, og nå er den heldigvis i gang.


 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no