Østfold flyttebyrå

 • Åpnet nytt supermarked i Torrevieja Damon Porazimdost har planene klare for sitt nye supermarked i Torrevieja sentrum.
 • Åpnet nytt supermarked i Torrevieja
  Damon Porazimdost håper kommunen vil gjøre calle Apollo enveiskjørt og at fortauet utenfor butikken blir bredere.

Åpnet nytt supermarked i Torrevieja

I sommer åpnet Damon Porazimdost supermarkedet Nomad Supermarkets (32). Han importerer varene til butikken selv fra Sverige og eksporterer varer fra Spania til Sverige.

TORREVIEJA

I en av Torreviejas mest trafikkerte gater, calle Apollo 70, har den unge spansk/iransk/svenske åpnet supermarked.

– Dette er lokalet hvor min far åpnet møbelforretning for snart 20 år siden. Den gang ble vi lovet av kommunen at calle Apollo skulle bli enveiskjørt med to kjørebaner, og trafikken skulle kun gå ut fra sentrum. Men da de jobbet med gaten den gangen, stoppet de i kvartalet nedenfor forretningen vår, og det er fremdeles et kjørefelt hver vei utenfor inngangsdøren vår. Derfor er det helt klart ikke en ideell plassering av butikken. Det har jeg tatt konsekvensen av ved å tilby gratis hjemkjøring om man handler for mer enn 25 euro. Det tilbudet er det flere eldre som er litt dårlige til bens som benytter seg av, forteller Damon Porazimdost.

Han fortsetter:

– Ideen om butikken kom på grunn av at min far, som bor i Sverige, eksporterer varer fra Spania til Sverige. Jeg tenkte det var bortkastet at det skulle gå en tom trailer fra Sverige og til Spania. Samtidig sto lokalene som min far eier på 400 kvadratmeter tomme her. Det tenkte jeg vi måtte utnytte. Først var det meningen å eksportere skandinaviske varer til de andre forretningene som fører skandinaviske varer i området,  men interessen fra dem var laber og da valgte jeg å starte forretning selv med konkurransedyktige priser.

Av lokalets totale 400 kvadratmeter benytter Porazimdost kun 170 av dem til forretningen.

– Veien blir til mens jeg går. De første to årene er det kun snakk om å holde hodet over vannet og få butikken til «å gå rundt». Jeg har med meg en ansatt og sammen styrer vi dette greit, foreløpig. Nå vet jeg mange skandinaver pakker kofferten i nord og er på vei ned hit for høsten og vinteren. Da får jeg mer et overblikk på hvilke varer vi skal fokusere på fra Sverige. Samtidig har vi andre produkter her, selvsagt. Men jeg ser og lærer hele tiden, sier den unge kjøpmannen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no