Østfold flyttebyrå

 • Åtte nye hoteller på gang Hilton har nettopp tatt over og åpnet dette hotellet - Hilton La Torre Golf & Spa Resort.

Åtte nye hoteller på gang

Noen har allerede åpnet.

 

MURCIA

I løpet av de kommende fire årene vil hotellkapasiteten i Murcia-regionen øke med 5000 senger. 

I inneværende år vil Murcia få 1000 flere sengeplasser med åtte nye hoteller. De nye hotellene vil komme i Lorca, Águilas, Murcia, Cehegín, Mazarrón, Los Urrutias, La Manga og Cabo de Palos, skriver La Opinion.  

Det var presidenten i Murcia-regionen, Fernando López Miras, som sa dette under markeringen av Murcia-dagen på reiselivsmessen Fitur i Madrid. 

Presidenten anslo at det i løpet av de neste fire årene vil tilbudet øke med 5000 nye senger.

– For at regionen skal fortsette å vokse, la han til. 

De siste årene har det vært flere større investeringer i hotellbransjen i regionen. I 2017 og 2018 har 18 etablissementer åpnet eller gjenåpnet sin hotellvirksomhet. Det har gitt 1945 sengeplasser og internasjonale kjeder som Sheraton, Hilton og Roc har etablert seg.

Viktig er også samarbeidet som er inngått mellom Neilson og Profusa fra Grupo Fuertes, som skal bygge et nytt hotell i Los Urrutias. Hotellet får 150 rom og skal rette seg mot seilsport. 

Hotellet skal blant annet ha til disposisjon 80 mindre seilbåter, Kite-surfing, 20 brett for paddle, 30 kajakker og syv båter som skal sørge for sikkerheten. Hotellet skal også tilby innendørs treningsmuligheter, over 100 sykler og et Boardman testsenter.  

Man regner med at sesongen for hotellet vil være fra mars til oktober, da kan det ta i mot over 6600 gjester, med et gjennomsnittsopphonld på 10 netter, noe som i så fall blir over 66.000 overnattinger i året. 

Hovedtyngden av gjestene vil komme via Corvera-flyplassen med charterfly fra Titan Airlines som har en kapasitet på 144 passasjerer.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no