Østfold flyttebyrå

Builder Construction Spaniakonsulentene Markisemannen

Her er redningen for badegjestene

Sikker som banken.

I fjor utmerket Orihuela kommune seg med å ha den første stranden i verden som tilbyr automatiserte oppbevaringsskap for badegjester. Nå blir tilbudet utvidet.

Stadige nye fasiliteter blir tilbudt badegjestene på strendene i Orihuela Costa. Så det er ikke rart at kommunen kan «skryte av» flere Blått Flagg-sertifiseringer, en internasjonal miljøsertifisering som gis til badestrender og småbåthavner som oppfyller visse krav om vannkvalitet sikkerhet, service og miljøinformasjon.

I år er oppbevaringsskapene tilbake igjen også på den flotte La Zenia-stranden og tjenesten er enda bedre. Alle skapene har en informasjonsskjerm på flere språk, inkludert engelsk, som veileder deg og gjør det enkelt å anskaffe deg skapet ditt.

Sett denne? Denne sykkelruten anbefaler vi gjerne

Om problemer skulle oppstå er det alltid en person tilstede som kan hjelpe. 

Hvis du ikke ønsker å betale for en hel dag som er fem euro, kan du betale en euro per time. Prisen for en uke er 25 euro. Betalingen kan gjøres med kredittkort, debetkort og kontanter og du får da utlevert en plastbrikke med strekkode inklusivt et bånd som kan festes rundt hånden. Systemet er sikkert og automatisert.

Når du leier et skap får du også gratis høyhastighets Wi-Fi på stranden. Et tilbud man kan abonnere på gjennom hele sommersesongen.

Les også: Satser på restaurantdrift ved vannkanten i Torrevieja

Jef Van Hyfte som skapte ideen om mobile oppbevaringsskap sammen med Koen Mortelmans sier at de ønsker å utvide tilbudet til flere strender også i Nord-Spania og at de kommer til å ansette flere folk i de kommende år.

Konseptet har fått verdensomspennende interesse og selskapet mottar ukentlige henvendelser fra hele verden blant annet fra USA, Costa Rica, Brasil og Portugal.
– Vi har nå også en enhet på t-banestasjon i Antwerpen i Belgia og vi forutser en jevn vekst, hovedsakelig i Spania, men også i andre land, sier Jef Van Hyfte.


På forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no