Østfold flyttebyrå

 • Alicante den nest skitneste storbyen i Spania

Alicante den nest skitneste storbyen i Spania

Får stryk i undersøkelse.

 

ALICANTE

Misnøyen med renholdet i Alicante by er stor, det er kun i Jerez at innbyggerne er mindre fornøyd.

Kun 28 prosent av befolkningen i Alicante var ifølge undersøkelsen fornøyd med renholdet i byen, skriver Informacion.

I undersøkelsen, Barómetro de Satisfacción de los Servicios Públicos, ble 5137 personer ble stilt spørsmål om forskjellige servicetilbud i sin kommune.

59 prosent av innbyggerne i Alicante er fornøyd med kommunens service generelt. Det er en oppgang på 11 prosent fra forrige undersøkelse, men under gjennomsnittet i spanske kommuner, hvor 64 prosent er fornøyde.

Selv om det er flere som er tilfredse med tilbudene, havnet Alicante på 21. plass av 30 spanske byer når det gjelder tilfredsheten med alle kommunale servicetilbud.

Mest fornøyd virker det som folk i Alicante er med vannforsyningen og den offentlige transporten, hele 71 prosent var fornøyd med disse tilbudene.

72 prosent svarte at de var misfornøyde med renholdet i byen, spesielt skal det være ille med hundebæsj i Alicante, hele 87 prosent var misfornøyd med ekskrementer fra dyr, mens 75 prosent klaget på renhold av hater og fortau.

De 30 mest befolkede byene i Spania, Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Alcalá de Henares, Alicante, Badalona, Bilbao, Cartagena, Córdoba, A Coruña, Elche, Gijón, Granada, L'Hospitalet de Llobregat, Jerez de la Frontera, Móstoles, Murcia, Oviedo, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria, Pamplona, Sabadell, Santa Cruz de Tenerife, Terrassa, Valladolid, Vigo og Vitoria var med i undersøkelsen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no