Østfold flyttebyrå

 • Angrep og skadet norsk fotballspiller og trener med tapetkniv Arkivfoto

Angrep og skadet norsk fotballspiller og trener med tapetkniv

Aktor krever syv års fengsel og en erstatning på 45.000 euro.

MURCIA

En spansk mann reagerte kraftig da en norsk fotballspiller angivelig skal ha kommet med tilrop av typen «hei søta» til kjæresten hans. Nå møter han i provinsretten i Murcia, tiltalt for å ha skadet den norske fotballspilleren og treneren hans med en tapetkniv, skriver La Opinion. 

Påtalemyndighetene hevder at at fotballspilleren, som blir omtalt med initialene S. L., fikk skader i ansiktet og måtte behandles i femten dager. Treneren fikk skader i magen, hvor han har fått arr etter stingene. 

Hendelsen fant sted nær rådhuset i Murcia, hvor nordmennene ventet på en buss som skulle ta dem tilbake til La Manga hvor de bodde.  

Den anklagede parkerte bilen med kjæresten og noen uidentifiserte venner nær der fotballspilleren ventet på bussen. Da kjæresten og en venninne steg ut av bilen, skal nordmannen ha kommet med noe som ble oppfattet som  «så søt du er» eller lignende. 

Da kom den anklagede ut av bilen og reagerte på tilropet. Deretter vendte han tilbake til egen bil og hentet en tapetkniv som han skal ha brukt da han angrep de to nordmennene. 

Påtalemyndighetene krever syv års fengsel for tiltalte og 45.000 euro i erstatning til ofrene. De vil også at kjæresten betaler en bot på 360 euro for mindre alvorlig vold. Hun skal ha smelt til fotballspilleren etter tilropet.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no