Østfold flyttebyrå

 • Anne åpnet ny klinikk Anne Elisabeth Simensen åpnet forrige uke SIMEDSOL, som hun driver sammen med sin samboer Javier Gamo Belinchon.
 • Anne åpnet ny klinikk
  Sven Thoresen er kunde hos SIMEDSOL, og kommer til behandling fra Norge minst en gang i året.

Anne åpnet ny klinikk

Forrige uke åpnet fysioterapeut Anne Elisabeth Simensen sin splitter nye klinikk SIMEDSOL Costablanca SL, og kan skryte av at hun allerede har nok å gjøre.

ALBIR

Bare noen få dager har gått siden Simensen åpnet klinikken da Vikingposten kommer på besøk. Fysioterapeuten er opptatt med en kunde, men fem minutter senere kommer hun ut av et rom og til resepsjonen.
– Velkommen skal dere være, smiler hun. Skal jeg ta dere med på en runde rundt lokalet?

Simensen kan fortelle at hun kom til Costa Blanca for ti år siden. Da var hun allerede utdannet fysioterapeut, og begynte å jobbe for bedrifter som Reuma-Sol og Fysiakos.

– Jeg var på Reuma-Sol i ett år, og i de siste årene har jeg jobbet hos Fysiakos. Jeg hadde en fin tid der, men følte at tiden var inne for å skape mitt eget konsept. 

Et konsept som tilbyr et bredt behandlingstilbud innen fysioterapi, akupunktur, manuellterapi, massasje, rehabilitering, personlig trening og gruppetrening.

– Målsettingen er en langsiktig og varig bedring for våre kunder, meddeler Simensen, som har masterutdanning i rehabilitering, lang erfaring og god kompetanse innen allmenn fysioterapi, nevrologisk fysioterapi, ortopedisk fysioterapi og reumatologisk fysioterapi. 

Trenger du taxi, tolk eller tannlege? Finn hjelp i vår bransjeguide her 

– Klinikken har fokus på god behandling og aktiv rehabilitering. Med det mener jeg blant annet at vi vektlegger et helhetlig behandlingsperspektiv og følger opp pasienten på nært hold. Vi ønsker gjennom gode treningsopplevelser å få folk til å bevege seg mer. Trening er en viktig del av behandlingen. Derfor har vi en stor og flott treningssal hvor man finner det beste utvalget av utstyr til trening og rehabilitering i Albir. 

Hun understreker at fysisk aktivitet er livsviktig, og anbefaler alle å trene med jevne mellomrom. 

– Etter hvert som man blir eldre skjer det et generelt tap av fysisk kapasitet og yteevne. Dette gjelder både utholdenhet og styrke. Tapet av muskelmasse kan reduseres ved hjelp av styrketrening, og alle kan vedlikeholde muskelstyrken langt oppi årene med riktig trening. Dette kan få stor betydning for hvordan man klarer seg i hverdagen når man blir eldre. Vi anbefaler alle våre kunder både kondisjonstrening som styrker hjerte- og lungekapasiteten, og styrketrening som øker muskelkraften. For den eldste gruppen av våre seniorer anbefaler vi også bevegelighetstrening og balansetrening. 

Ut av et rom kommer Sven Thoresen, som har vært til behandling. Han var hos Simensen for første gang i fjor høst da hun hadde kontor på Fysiakos. 

– Jeg fikk så gode resultater at jeg nølte ikke med å ta kontakt igjen, smiler han fornøyd. Det jeg liker med Anne er at hun bruker hendene veldig mye, og det gjør en stor forskjell. Jeg planlegger behandlingen fra Norge og bestiller alt på forhånd. Da kan jeg bare komme innom her til behandling og i tillegg trene så mye jeg kan, mens jeg og kona samtidig nyter litt ferie i dette gode været.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no