Østfold flyttebyrå

 • Betalte avgifter for uteservering som lå på privat grunn

Betalte avgifter for uteservering som lå på privat grunn

Krever tilbake penger fra kommunen.

TORREVIEJA

Eieren av to strandbarer på Punta Prima som måtte stenge i 2017, krever tilbake beløpet han betalte i avgifter de siste fire årene til Torrevieja kommune.

Han skal ha betalt til sammen 114.000 euro i avgifter for at uteserveringen var på offentlig grunn. Nå viser det seg at uteserveringen lå på privat eiendom, skriver Informacion. 

Eieren sier at han ikke trengte å vite at bord og stoler ikke sto på offentlig eiendom, han bare betalte avgiftene han ble avkrevd. 

Anmeldelsen av forholdet bekrefter den forvirringen, mangel på midler og kommunalt tilsyn med kommunal eiendom som har hersket i lengre tid i Torrevieja.

Dette er en situasjon som er «arvet» fra tidligere byregjeringer og har ikke bedret seg under denne. Fortsatt er det kun to betjenter som skal kontrollere hundrevis av serveringssteder og utbedringsarbeider.   

At uteserveringene på Punta Prima lå på privat grunn og ikke offentlig, ville neppe hatt noe å si for lisensen. Den ville de ikke fått uansett, strandbaren lå innenfor strandsonen. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no