Østfold flyttebyrå

 • Bli med på en personlig kveld med Iron Maiden-vokalisten Bruce Dickinson er blant annet pilot...
 • Bli med på en personlig kveld med Iron Maiden-vokalisten
  ...men ikke minst rockestjerne og vokalist i Iron Maiden.
 • Bli med på en personlig kveld med Iron Maiden-vokalisten
  Cathrine Astad ønsker velkommen til en helaften med Bruce Dickinson i Teatro Principal de Alicante 7. desember.

Bli med på en personlig kveld med Iron Maiden-vokalisten

Bruce Dickinson inkluderer Alicante i sin «One Man Theatre Performance Tour».

ALICANTE

Dickinson er mest kjent som og vokalist i Iron Maiden, men mannen har mange jern i ilden. Han er flyver, forretningsmann, forfatter av såvel filmmanus som bestselgere, radiovert, skuespiller og han brygger øl og foreleser.

Lørdag 7. desember gjester Bruce Dickinson Alicante og inviterer til en kveld i Teatro Principal. 

– Først skal Bruce Dickinson imidlertid igjen på turne med Iron Maiden i sommer, det er en fortsettelse av verdensturneen «Legacy of The Beast» som startet i 2018. Bandet turnerte både i Spania og Norge i fjor, og i år er de igjen øverst på plakaten i «Rock in Rio», sier Cathrine Astad. 

Cathrine Astad er arrangør av teaterforestillingene til Bruce Dickinson i flere land og godt kjent på Costa Blanca fra mange år tilbake.

– Jeg jobbet som lærer på Den norske skolen i Rojales fra 1997-2000, og senere var jeg innom skolen også i 2008. Jeg er stor fan av Costa Blanca. Så selv om vi bor i Norge har vi også en leilighet i Alicante by, som jeg benytter ofte. Siden jobbet jeg i NRK, men i 2012 bestemte jeg meg for å forsøke meg på egenhånd og startet min egen bedrift, Catwork AS hvor jeg formidler internasjonale foredragsholdere.  Så utviklet det seg til arrangør rolle i tilknytning til disse, forteller Astad.

Hun fortsetter:

– Bruce sin «One Man Theatre Tour» startet egentlig som en litt annerledes promotering for hans selvbiografi da den ble utgitt i 2017. «En kveld med Bruce Dickinson» er et intimt og morsomt show på tre timer. I første halvdel tar han publikum med på en satirisk reise hvor han deler historier, anekdoter og bilder fra sitt fascinerende og frenetiske liv. Noen av historiene fikk aldri plass i biografien «What Does This Button Do» fordi de var for «drøye», men de tåler veldig godt en «stand up»-forestilling. Dette har imidlertid vokst seg til å bli en suksessrik forestilling som har gått på teaterscener i Europa, inkludert i Skandinavia, samt Israel, New York og flere byer i Australia., forteller Astad.

I andre del av showet svarer Bruce Dickinson på publikums spørsmål, ærlig og direkte. Han skal svare på spørsmål på sin geniale og uforlignelige måte - uansett hvor utfordrende de måtte være.

– Publikum i Alicante kan forvente en ellevill forestilling med historier og bilder - og en veldig morsom spørsmål- og svar-runde med Bruce som del to av forestillingen. Publikum får spørsmålskort og slipper å reise seg i salen. Man trenger ikke være «heavy metal-fan» for å la seg begeistre av Bruce som historieforteller. 

Bruce Dickinson opptrer 29. november i Sevilla og 1. desember i Barcelona, i tillegg til opptredenen Teatro Principal i Alicante 7. desember. Det legges kun ut 666 billetter til hver opptreden.

– Direktør Francesc Sanguino og hans stab ved Teatro Principal de Alicante har lagt til rette for at dette skal bli en flott opplevelse for både publikum og artist. De ønsker at teateret skal by på stor variasjon i sitt program og verdsetter at internasjonale artister bidrar til å sette byen på kartet. De har vært fantastiske å jobbe med. Samt at teateret er fra 1700-tallet og salen er som en mini-Royal Albert Hall vil det skape en flott ramme for kvelden.

Det kan være lurt å være tidlig ute om du vil sikre deg billett. Pris for tilgjengelige billetter starter på 43 euro.

– Nær halvparten av billettene er allerede solgt. Billetter kan kjøpes over nett på: IronMaiden.com eller www.instanticket.es. Og jeg kan hilse fra Bruce at han gleder seg.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Rigmor stiller ut hos «Lilly II»

Kunstner Rigmor Osnes Vik vil gjenta suksessen fra i vår og stiller denne gangen ut hos restauranten«Lilly II» i Pilar de la Horadada.

Skål for kjærligheten!

Anne-Grethe og Hans-Petter Hansen måtte søke kongen om tillatelse før de giftet seg. Nå har de feiret 60 års bryllupsdag på Costa Blanca.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no