Østfold flyttebyrå

 • Bøtelagt for ikke å bruke munnbind Ni ungdommer fikk bøter for å ikke bruke munnbind under en fest på stranden.

Bøtelagt for ikke å bruke munnbind

Holdt fest på stranden.

 

PILAR DE LA HORADADA

De første bøtene for ikke å bruke munnbind er skrevet ut i Pilar de La Horadada (Alicante).

De siste uken har både politi og frivillige i kommunen informert og forklart innbyggerne om fordelen av bruk av munnbind fordi det forebygger spredning av coronaviruset.

Sist lørdag ble munnbind obligatorisk, og siden har kommunen utstedt 12 bøter for brudd på munnbind-påbudet. Tre gateselgere og ni ungdommer som hadde fest på stranden har fått forelegg.

Pilar de la Horadada kommune har også vært nødt til å stenge strendene El Conde och Jesuitas fire ganger de siste ukene på grunn av at kapasiteten er blitt sprengt. Også strendene Higuericas, Mil Palmeras og Vistamar måtte stenge sist søndag av samme grunn.

– En stenging av strendene betyr ikke at vi tømmer strendene for badegjestene, men at vi ikke kan ta imot fler enn de som da er kommet, sier byråd for strendene og sikkerheten i kommunen, Marina Saez.

– Nå vet alle at å bruke munnbind er obligatorisk og det er nødvendig for å beskyttet både oss selv og andre. Derfor er det viktig at alle følger de gjeldende reglene og jeg oppfordrer spesielt ungdommen til å bruke munnbind og ta påbudet på alvor, la hun til.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Kunstnerspire i emning

Isabella Hernandez Hyldahl-Iversen begynte å interessere seg for kunst for fem år siden. Moren kjøpte henne pensel og farger, og så var jenta i gang.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no