Østfold flyttebyrå

 • Byr på lørdagsjazz Hver lørdag fremover fra klokken 20.00 til 22.00 kan man få med seg et lokalt og profesjonelt jazzband på Casagrande Restaurante, bestående av Rafa Gonzalez (f.v.), Pablo Mercader, Jordi Vila, og Mikael Rösten.
 • Byr på lørdagsjazz
  Bernt Jërnepalm (t.v), Jonny Degerman og Anders Fransson synes det alltid er god stemning i restauranten når jazzbandet opptrer.

Byr på lørdagsjazz

Mikael Rösten og hans jazzband spiller på Casagrande Restaurante hver lørdag fra klokken 20.00 til 22.00.

TORREVIEJA

De har spilt på lørdager siden juni og har hatt fullsatt restaurant hver uke. For et par uker siden flyttet de inn i teltet på grunn av kjøligere vær, og har med det lyktes å skape en trivelig og intim jazz-atmosfære.

Jazzbandet består av Rafa Gonzalez på saksofon, Pablo Mercader på gitar, Jordi Vila på kontrabass og svenske Mikael Rösten på trommer.

– Pablo Mercader og jeg har kjent hverandre i 12-13 år. I vår ble vi kjent med de to andre, og siden har vi spilt sammen her på Casagrande. Noen ganger hender det at vi inviterer en gjestesolist eller band til lørdagsjazzen. For to uker siden hadde vi Luis Suria på piano, med en improvisert trio som fengslet et fullsatt jazztelt, forklarer Rösten.

Det kan hende det blir et opphold mellom midten av desember og midten av januar, men dette er ikke helt avklart enda. Årsaken er at mange reiser hjem på juleferie i denne perioden.

– Vi skal se det an. Det er litt avhengig av hvor mange som kommer. Nå for tiden er det såpass fullt at det kan være lurt å reservere bord på forhånd om man vil ha sitteplass, sier Mikael Rösten.

Nettopp det hadde svenske Bernt Jërnepalm, Jonny Degerman og Anders Fransson gjort da de var der forrige lørdag.

– Det er andre gangen vi er på Lørdagsjazzen, og vi kommer nok tilbake flere ganger. Jeg er vanligvis ikke så glad i jazz, men denne jazzen liker jeg godt. Bandet spiller heller ikke for høyt. Da går det an å snakke sammen også, sier Jonny Degerman til Vikingposten.
– Jeg synes det er bra musikk. De spiller gode gamle låter som man kjenner igjen, og det passer en gammel gutt som meg, sier Bernt Jërnepalm og ler. De er alle dyktige musikere på hvert sitt instrument. Det er trivelig å være her. Man kan koble av, ta noe godt å drikke og bare nyte musikken. 

Det gleder Mikael Rösten at det er så stor interesse for jazz og live-musikk i Torrevieja.
– Målet vårt har alltid vært å skape en ordentlig «jazzklubb-feeling» på restauranten, og det tror jeg at vi har fått til, avslutter han.

Casagrande ligger ved krysset mellom Avenida. Rosa Mazon Valero og Calle Gavia, like ved møbelbutikken Torregrosa Home på Avenida de las Cortes Valencianas.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no