Østfold flyttebyrå

 • Dårlig vær ødela ikke starten for ny restaurant Mikael Haak har fått god hjelp fra Sverige for å få gode rutiner i sin nylig åpnede restaurant La Atmosfära. Her ser vi Perwin Iranzadend, Felicia Haak (datteren til Mikael) og kjøkkensjef Johan Dahl.

Dårlig vær ødela ikke starten for ny restaurant

På tross av dårlig vær i påsken har Mikael Haak og hans nye restaurant «La Atmosfära» hatt en god start med mange besøk de første knappe 14 dagene.

TORREVIEJA

Første helgen restauranten åpnet var det fullt ved alle bordene.

– Vi gikk tom for enkelte råvarer, vi hadde ikke drømt om at skulle komme så mange, sier en fornøyd restauratør til Vikingposten.

Med de mange besøkende kom det også en som utga seg for å være restaurantanmelder - fra Vikingposten.

– Det var en kraftig kar på cirka 180 centimeter, med kort hår. Han påstod han kom fra Vikingposten og skulle teste restauranten og maten, forteller Perwin Iranzadend, som er restaurantansvarlig. Vi synes det hele var litt merkelig, og trodde ikke helt på at han kom fra Vikingposten. Han hadde en overlegen ovenfra og ned holdning. Uten å være uforskammet hadde han flere synspunkter under besøket.

For ordens skyld: Vikingposten har ingen anmeldere som kommer på besøk for å teste hva enn det måtte være. Vi har hørt om dette ved et tilfelle tidligere, men vi må bare understreke at om noen kommer på besøk fra Vikingposten gir vi beskjed og avtaler på forhånd.

Nå er staben i restauranten i gang med å kvalitetssikre og få på plass gode rutiner i den nyetablerte restauranten.

– Vi har noen «barnesykdommer», men vi jobber på spreng for å få kjøkkenet mer strømlinjeformet. Alt er ikke slik jeg vil ha det foreløpig, sier kjøkkensjef Johan Dahl.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no