Østfold flyttebyrå

 • Derfor kjøpte Inger og Alfred feriebolig her Inger og Alfred Ollendorff stortrives allerede på La Manga.

Derfor kjøpte Inger og Alfred feriebolig her

Omgivelsene er fantastiske og så virker det som det er et veldig godt miljø her med mye sosialt engasjement.

LA MANGA

Inger og Alfred Ollendorff har hatt travle dager på La Manga. Med nykjøpt leilighet ute ved båthavnen Thomas Maestre, er det mye som skal ordnes på en kort uke.

– Vi reiste ned og traff en vennegjeng i september. Etter å ha fått utallige invitasjoner gjennom en årrekke fra vår beste venn, men det har aldri falt seg slik. Nå skjønner vi at dette skulle vi ha gjort tidligere, og det er ikke til å underslå at vi umiddelbart falt for stedet, sier Inger og Alfred Ollendorff til Vikingposten.

– Jeg visste ikke at vi skulle til La Manga i det hele tatt, før han plutselig sa at nå var billettene bestilt, sier Inger. 

Alfred må innrømme at han hadde gjort noen små undersøkelser i forkant av turen. Han sjekket klima og så på hva som var til salgs.

– Vi hadde lenge diskutert om vi skulle skaffe oss en feriebolig i Syden, og vi så etter leiligheter både i Piemonte og på Gran Canaria. Men det er nok sånn at La Manga har ligget litt i underbevisstheten. Vi kjenner mange som har leilighet her og som har skrytt av hvor fint det er, så jeg tenkte at vi kanskje fikk se det med egne øyne, før vi eliminerte stedet for godt, sier Alfred Ollendorff. 

Dermed dro de ned til ganske stor overraskelse for mange i vennegjengen som hadde forsøkt å få ekteparet dit. 

Les også: Nå bygges det på La Manga igjen

– Våre venner tok oss med rundt om på forskjellige plasser, blant annet til Cartagena og områdene rundt selve La Manga og vi fikk omvisning i både venners leiligheter og salgsobjekter. Vi så blant annet på et par flotte leiligheter ved La Manga Beach Club, men det hadde ikke Inger lyst på. Hun likte seg bedre i «sentrum» ved båthavna og vi var samstemte da valget falt på en leilighet i Las Gemelas. 

Leiligheten ligger helt i vannkanten og er vestvendt med flott utsikt over Mar Menor. Fra balkongen kan de også se østover mot Middelhavet.

– Dette har gått veldig fort, i alle fall for mitt vedkommende. Men nå når valget er tatt er vi begge storfornøyd. Nå er det oppussing som står på programmet. Så vi må nok nedover noen turer i vinter før alt er ferdig, men da skal det bli bra, sier Inger Ollendorff.

– Vi har fått med oss at det er et godt miljø og stort sosialt engasjement her. Det var medvirkende til at vi valgte å kjøpe, sier Alfred. 

Spesielt fremhever de innsatsen til ildsjelene i «damegruppa» som står for den årlige julesalgsmessen og andre sentrale personer som besørger innsamling og bruktsalg av møbler og inventar. 

– Det var én av de første meldingene vi mottok, nemlig at intet skal kastes, for inntektene fra både det og julemessen går i sin helhet til Den Barmhjertige Samaritan.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no