Østfold flyttebyrå

 • Ryanair-sjefen avfeier kritikken

Ryanair-sjefen avfeier kritikken

- Vi driver som andre europeiske flyselskap.

COSTA BLANCA

Ryanair-sjef Michael O'Leary benekter at selskapets drivstoffpolitikk medfører noen sikkerhetsrisiko eller er noe annerledes enn hos andre flyselskaper.

Iren rykket ut etter at tre Ryanair-fly måtte nødlande fordi de var i ferd med å slippe opp for drivstoff. I ettertid har kritikken vært voldsom, blant annet fra det spanske pilotforbundet.

Her finner du 50 Spania-boliger til salgs

- Vi opererer som andre europeiske flyselskap og følger sikkerhetskravene til flyprodusenten Boeing og de europeiske luftfartsmyndighetene, hevder Michael O`Leary.

Om de tre nødlandingene i Valencia er han klar på at hvert av flyene hadde drivstoff til 90 minutter etter at de ble omdirigert fra Madrid, slik kravet er.

- Da nødlandingene skjedde hadde flyene fortsatt fuel for ytterligere 30 minutter som en del av sikkerhetstiltakene, sier O`Leary og understreker at Ryanair ikke går på akkord med sikkerheten til passasjerene.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Fant roen på norske Akinon Resort

Arna Bjørnar Damer koste seg på treningsleir på Costa Blanca forrige uke. Etter en uke med hard trening, avsluttet laget oppholdet med en kamp hvor det ikke manglet scoringer.

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no