Østfold flyttebyrå

 • Norsk skolestart på Costa Blanca i dag Hånd i hånd. Ask Hals Bunes synes det er trygt å holde lærer Rimor Strand i hånden på vei til klasserommet.
 • Norsk skolestart på Costa Blanca i dag
  Klare for skoleåret. Ask Hals Bunes og lærer Rigmor Strand gleder seg til skolestart.

Norsk skolestart på Costa Blanca i dag

Ask Hals Bunes (6) møtte både nye kompiser og lærere.

ALFAZ DEL PI

Det er minst like spennende å være 1. klassing å ha sin aller første skoledag i Spania som det er i Norge. Ask Hals Bunes (6) fra Kristiansund var en av de spente elevene.

Ask er ekstra heldig i og med at lærer Rigmor Strand også er fra Kristiansund. De to fant tonen med en gang Asl ble ropt opp av rektor Knut Lithell.

Mandag var det første skoledag i Alfaz del Pi for norske elever ved Den norske skole Costa Blanca. I år er det 204 elever i grunnskolen, og cirka 95 i videregående skole. Forventningsfulle elever, foreldre og lærere sto i skolegården klokken 10 og ventet på å treffe nye og gamle kjente.

Skolen har som kjent en storstilt utbygging på gang, og hele videregående skole skal ha sin undervisning i leide lokaler på Alfaz del Sol frem til nybygget er klart i februar neste år.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Nyåpnet kaffebar med svensk eier


Bar Leonardo by Bella åpnet dørene ved begynnelsen av året og drives av svenske Izabella Dear, som håper at stedet blir et møtepunkt for mennesker.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no