Østfold flyttebyrå

Builder Construction Spaniakonsulentene Markisemannen
 • Bank selger boliger under byggekostnadene I dette boligstrøket selges leilighetene nå billigere enn det kostet å bygge boligene.

Bank selger boliger under byggekostnadene

Ny 94 kvadratmeters leilighet med to soverom og garasje. Pris: 65.000 euro.

TOLEDO

Det er Banco de Santander som gjør det klart at den vil "gi bort" boliger som er en del av det gigantiske El Pocero-prosjektet i Seseña i Toledo-provinsen.

Dette er leiligheter som ble solgt i markedet for 190.000 euro i 2007. Nå går de for 65.000 euro. Da får du en 94 kvadratmeter stor leilighet med to soverom og garasje. Og prisen er faktisk lavere enn byggekostnadene.

Her finner du en oversikt over boliger til leie på Costa Blanca

For andre som betalte 90.000 euro for de samme leilighetene for mindre enn én måned siden, må tilbudet fra Banco de Santander være irriterende. De har "tapt" 25.000 euro på noen dager. Trøsten får være at en boligekspert sier papirtapet vil bli mindre over tid...

Banco Santander fikk El Pocero-prosjektet i fanget som delbetaling etter at det gigantiske byggeprosjektet aldri ble fullført.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Nå er hjertestarteren på plass

I april startet ildsjelene Roy Morten Andersen og Oddbjørn Kongsteien en innsamlingsaksjon for hjertestartere på La Manga. Nå er den første på plass.

Mangler folk - vil ikke åpne

Eier Tore Johnny Dale vil ikke åpne «La Zupperia de Johnny» i Torrevieja før han har fått nye og engasjerte ansatte på plass.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no