Østfold flyttebyrå

 • Gateselgere og politi i klinsj i Torrevieja <em>video</em> Rundt 30 politifolk var involvert da gateselgerne aksjonerte i går.

Gateselgere og politi i klinsj i Torrevieja video

Se video her.

TORREVIEJA

Det ble en trykket stemning da minst 50 afrikanere bestemte seg for å stoppe trafikken ved plaza de Waldo Calero i Torrevieja i går ettermiddag. Aksjonen er en protest mot at gateselgerne har fått håpløse arbeidsforhold etter at politiet har satt ned en egen enhet for å bli kvitt ulovlige selgere.

Dermed har ikke afrikanerne kunnet drive sin vante handel i gater, på strender og markeder de siste ukene.

Politiet valgte i går å be om å få se ID-papirer fra flere av aksjonistene i går, noe som provoserte gruppen. Ifølge La Verdad ble det kastet stein mot politiet under aksjonen. I alt var 30 politi i sving under demonstrasjonen.

Nye boliger på plass i vår boligportal - finn din feriebolig i Spania her

Tre senegalesere ble pågrepet i går etter konfrontasjonen.

Byråd Eduardo Gil Rebollo (PP) ønsker ikke å diskutere med afrikanerne. Kommunen vil gjøre alt for å hindre salg av falske varer i byen. 

- Er det noen som har gitt dere tillatelse til å selge piratvarer i spanske gater? Vi vil ha en stopp av dette salget og byen kan ikke tillate noe annet. Det er forbudt å selge piratvarer enten du er spansk eller utlending, sier Gil Rebollo.

Lederen for den senegalesiske foreningen har 200 medlemmer. Foreningen ber om dialog for å hindre at konflikten skal eskalere.

Se video under

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Fant roen på norske Akinon Resort

Arna Bjørnar Damer koste seg på treningsleir på Costa Blanca forrige uke. Etter en uke med hard trening, avsluttet laget oppholdet med en kamp hvor det ikke manglet scoringer.

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no