Østfold flyttebyrå

 • Dette er Costa Blancas naturlige badeland

Dette er Costa Blancas naturlige badeland

I den lille innlandskommunen Callosa ligger fossefallene Les fonts de l´Algar.

CALLOSA D´EN SARRIA

Dette er et populært turområde hvor både fastboende og turister kommer for å slippe unna den intense sommervarmen og avkjøle seg i naturlige laguner fyllt med krystallklart fjellvann.

Her kan man blant annet vandre langs elvebredden på flott opparbeidede stier og oppdage Les fonts de l´Algar sine mange fantastiske fossefall og magiske landsskap.

Det er dessuten anlagt en hage med trær som er typisk å finne rundt middelhavet kalt Arboretum. Utstillingen inkluderer i tillegg lokale aromatiske urter og planter, og besøkende får også en innføring i historien til frukttreet níspero.

Du finner flere tips i vår sommerutgave - den kan du laste ned gratis her

Naturområdet ligger kun 15 kilometer fra Benidorm og er derfor velegnet for en liten formiddags- eller ettermiddagstur. Men, for de som ønsker å tilbringe mer tid her finnes det også definerte piknik- og campingområder, samt fem restauranter i nærheten.

Les fonts de l´Algar holder åpnet hele året og etter klokken 16 når billettkontrolløren drar hjem, er det gratis inngang. 

Andre severdigheter som kan anbefales i Callosa er byens gamleby, etnologiske museum og attraksjonsparken Dinopark, som består av hundrevis av kaktuser og dinosaurfigurer. Les fonts de l´Algar er også utgangspunktet for dagsturer til Fort de Bérnia.

Mer informasjon om Les fonts de l´Algar og andre turistattraksjoner i Callosa finnes på det kommunale turistkontorets hjemmeside www.callosanaturalmente.es. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no