Østfold flyttebyrå

 • Dette er regionens beste privatsykehus

Dette er regionens beste privatsykehus

Bare to offentlige sykehus i regionen rangeres høyere enn Quirónsalud Torrevieja.

TORREVIEJA

Quirónsalud Torrevieja er det beste privatdrevne sykehuset i Valencia, ifølge en vurdering gjort av Instituto Coordenadas. 

Ifølge deres Índice de Excelencia Hospitalaria (IEH) for 2016 er Hospital Universitario Fundación Jiménez Díaz i Madrid det beste sykehuset i Spania. Også dette sykehuset er drevet av Grupo Quirónsalud.

Undersøkelsen for 2016 har tatt for seg 83 offentlige og private sykehus. 1450 profesjonelle som arbeider ved sykehusene ble intervjuet i november og desember, i forbindelse med årets liste.

Hospital Universitari i Politècnic La Fe i Valencia kom på 11. plass på den nasjonale oversikten, mens Hospital General i Alicante oppnådde 15. plass. Selv om Quirónsalud Torrevieja er det beste privatdrevne sykehuset i regionen, havnet det bak de to offentlige sykehusene og endte som nummer 25 for hele landet.

Quirónsalud har, i tillegg til nummer én på listen, tre andre sykehus blant de ti beste i Spania, Hospital Quirónsalud Barcelona, Hospital Quirónsalud Madrid og Centro Médico Teknon, også det i Barcelona.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no