Østfold flyttebyrå

 • Drittlei av hundeavføring ved piren Kuno og Anne Christensen går daglige turer på piren og er lei av all avføringen hundeeier lar ligge igjen etter hundene sine.
 • Drittlei av hundeavføring ved piren
  Det er ikke lov å ha med seg hund på piren. Likevel er det mange som ikke bryr seg om skiltene som er hengt opp flere steder.

Drittlei av hundeavføring ved piren

Kuno og Anne Christensen er fortvilet over at ingenting blir gjort med all hundeavføringen, som ligger langs piren ved Paseo Juan Aparicio i Torrevieja.

TORREVIEJA

– Det første man ser når man går opp trappen til piren er et skilt som viser at hunder har ingen adgang. Vi går langs piren daglig, og nesten hver dag ser vi folk som går tur med hundene sine her. Det virker som de ikke bryr seg om forbudt-skiltene, sier Anne Christensen oppgitt.

Det danske ekteparet synes ting har blitt litt bedre siden de kjøpte feriebolig i Saltbyen i 2004, men det er fremdeles mye som må gjøres.
– Da var det mye verre. Nå kommer det noen og spyler i blant, men det er bare helt bortest ved spissen. Og hvorfor er det ingen søppelbøtter midt på? For søppel er det også mye av. Vi synes det er rart at så lite blir gjort med saken, siden det ofte er politi her. Kanskje er det lettere å bare lukke øynene enn å ta tak i problemet, spør ekteparet.

Man skal ikke bare skylde på spanjolene. Ekteparet har fått inntrykk av at turistene bryr seg vel så lite om å plukke opp etter hundene sine.


– Det er en ganske god blanding. Det er jo ikke hundene sin feil. Hunder kan ikke lese skilt, men eierne burde virkelig skjerpe seg. At hundene urinerer og gjør fra seg her, kan også være direkte farlig, for det sliter veldig på treverket. En dag kan det faktisk hende at noen faller gjennom, sier Kuno Christensen alvorlig.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no