Østfold flyttebyrå

 • Elever ved DNSCB løp mot sult Lærer Eirik Augestad sammen med noen av de yngste elevene som deltok i veldedighetsaksjonen «Løp mot sult». Bak f.v. Karina Johansen (6), Maja Tvedt (7) og Chantal Perez Rossberg (6). Foran fra venstre: Vilde Koldbeinsvik (6) og Victoria Perez Rossberg (8).

Elever ved DNSCB løp mot sult

Med i veldedighetsaksjonen «Løp mot sult».

ALFAZ DEL PI

Tirsdag var hele skolen i Alfaz engasjert i aksjonen. Elever fra grunnskolen og videregåede stilte sporty opp for å samle inn penger til sulterammede i det vestafrikanske landet Burkina Faso.  
 
Aksjonen «Accion contra el ambre» er en internasjonal innsamlingsaksjon som skolen engasjerer seg i hvert år. Dette er et løp hvor elevene skaffer seg sponsorer og hvor sponsorene gir et beløp for hver runde barna løper.

Sponsorene er oftest familimedlemmer og bekjente som gir barna 2 euro for hver runde. Beløpet som kommer inn går til et veldedig formål.

Bli venn med Vikingposten og Spaniaavisen - få nyhetene rett på din Facebook-side

– Dette er en flott aksjon spesielt fordi elevene er selv med å bidra og gjør en innsats for andre. Løpet starter i parken og løypa er på cirka 300 meter. Det blir spennende å se hvor mye vi får inn i år. I snitt har elevene klart å samle inn 2000 euro hvert år. 10. klassingene er med på organiseringen, legger opp løypen og passer på at alt går riktig for seg, sier lærer Eirik Augestad til Vikingposten. 

Victoria Perez Rossberg (8) er en av de yngste elevene som deltok i årets løp.

– Det er alltid gøy å løpe fordi det er morsomt, spesielt når jeg kan løpe sammen med venninner. Jeg var med også i fjor. I år har jeg løpt syv runder og samlet inn 14 euro og er kjempefornøyd.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no