Østfold flyttebyrå

 • En litt annerledes «kirke» «The Church» har blitt et populært utested i Albir bekrefter Scott Martyn og Amanda Ralph. Baren holder åpent til klokken fire på natten i hele sommer.
 • En litt annerledes «kirke»
  Det er malt mennesker på nesten alle veggene i baren, og det mangler ikke på figurer av nonner og prester.
 • En litt annerledes «kirke»
  Korset er selvfølgelig på plass i «kirken».

En litt annerledes «kirke»

«The Church» har siden den åpnet i oktober i fjor blitt blant Albirs hotteste steder, spesielt på kveldene.

ALBIR

Levende musikk, dans og fargerike cocktailer står på agendaen i sommer.

Man kan ikke noe annet enn å smile når man kommer inn i «The Church» og ser veggen på venstre side, hvor det sitter tre nonner ved et bord. Det er ikke ordentlige nonner det er snakk om, men de ser levende ut nok der de er malt på veggen. Går man lengre inn finner man toalettene. På den ene siden står det «Priests», på den andre siden «Nuns». 

– Folk får seg alltid en god latter når de ser dette, sier Amanda Ralph, som jobber på den irske baren. De bare elsker det! Utenfor på terrassen er det også malt folk på veggen. Der finner man berømte irske personligheter, unge som gamle.

Skal man tro Ralph, så handler «The Church» akkurat om det. Unge som gamle.

– Vi har et veldig bredt og internasjonalt klientell, og vi tilbyr noe for alle aldre. Her kan man komme med alt fra babyer til oldeforeldre. Vi organiserer mange forskjellige begivenheter, for ikke så lenge siden tilbydde vi ansiktsmaling for barn, det var veldig populært.

Men det er spesielt på kveldstid at man kan nyte «kirken» fullt ut. Mange kjente band spiller live, og det hender også at gjestene tar med seg egne instrumenter eller synger.

– Det er vel levende musikk som gjør at vi har blitt så populære. Vi tilbyr en stor variasjon av forskjellige band og musikk, det er noe folk setter stor pris på. Vi har hatt mange gjester siden vi åpnet dørene i oktober i fjor. Nå regner vi med at det vil komme enda flere, siden vi fra om med neste uke også vil servere mat. Kokken er i gang med menyen, han var her sist i går og det virker som alt er klart. 

«Kirken» vil holde åpent i hele sommer fra klokken 12.00 - klokken 04.00, og det vil bli DJ hver helg. 

– Vi regner med spesielt mye trafikk på kveldene i helgene. Folk liker å gå ut, og vi holder jo åpent til sent på natt. Vi er i gang med å forberede flere begivenheter, så det er ingen grunn til å kjede seg på «The Church» i sommer, avslutter Ralph.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no