Østfold flyttebyrå

 • Få ledige leieleiligheter - prisene til himmels

Få ledige leieleiligheter - prisene til himmels

Koster inntil 6.000 euro for en måned i de mest eksklusive områdene.

COSTA BLANCA

Leiemarkedet har vært hett i sommer. Plakater med «completo» møter mange som har vært sent ute med å bestille. August er måneden det leies ut flest boliger i provinsen, skriver Informacion.

Nå, midt i august, er det vanskelig å finne ledige leiligheter i Benidorm og San Juan, særlig om du ønsker å bo på første linje mot havet.

- De begynner å ringe i januar og i juni har vi ingenting mer å leie ut, sier Gonzalo Sandoval, som arbeider med utleie i San Juan. 

Sandoval sier en leilighet med havutsikt og adgang til basseng og tennisbane, koster mellom 1.200 og 1.500 euro for to uker.

Trenger du leiebil i Spania eller Skandinavia? Sjekk tilbudet her - gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

Han legger til at selv om leiligheten ikke ligger i første linje, faller ikke prisen mye. Han sier prisen er inntil 1.200 euro for disse leilighetene som koster rundt 500 euro resten av året.

Vil man bo med stil ved strendene i Alicante by, koster det for eksempel en leilighet på la Explanada inntil 6.000 euro i august - vel 55.000 norske kroner.

Lenger syd i provinsen er det gjennomgående noe rimeligere. I Torrevieja er det rundt 200.000 ferieleiligheter og mulig å finne leieobjekter til lavere priser.

Ved strendene La Mata, El Cura og Los Locos og konkrete områder i Los Balcones og La Veleta kan det likevel koste 2.500 euro for en måned.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no