Østfold flyttebyrå

 • Fem nordmenn arrestert etter at krangel utartet

Fem nordmenn arrestert etter at krangel utartet

OPPDATERT: Nabokrangel endte i knivstikking.

FUENGIROLA

18:20

Sist helg oppsto det en nabokrangel etter bråk i en bolig i Fuengirola (Costa del Sol). En person er kritisk skadet av knivstikk, en annen skadet med blåmerker. Totalt ble fem personer, alle nordmenn, anholdt, skriver Diario Sur.

42-åringen som ble stukket med kniv, skal ha blitt truffet i en lunge og er alvorlig skadet. 

Det var ved fire-tiden på lørdag morgen at bråket oppsto i calle Yucas i Fuengirola. Nødsentralen ble oppringt med melding om knivstikkingen og at en mann var skadet.

Skal du ha leiebil i Spania eller Skandinavia i sommer? Sjekk mulighetene her - gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

Da politiet ankom stedet tok de først hånd om de to skadde. Etter å ha hjulpet disse samlet betjentene informasjon om bråket og identifiserte de tilstedeværende. Slagsmålet skal ha startet da beboerne i en leilighet ba naboene i etasjen under om å roe seg fordi de lagde mye støy.

Vitner kunne beskrive bråkmakerne som ungdom i tjueårene, alle nordmenn.

Etter kort tid ble en av ungdommene funnet gjemt blant noen busker og to andre ble også raskt innbragt av politiet, en av dem hadde en kniv gjemt i klærne. Vitner forsikret politiet at også to ungdommer til hadde vært med på bråket, en gutt og en jente. Etter noe tid ble også disse funnet og innbragt av politiet. 

Politiets etterforskning så langt viser at fem personer som var i leiligheten hvor bråket oppsto, var innblandet i slagsmålet. De vil bli tiltalt for forsøk på mord, tumulter og å påføre en person alvorlige skader.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no