Østfold flyttebyrå

 • Fire flotte strender uten mas og kjas Cala Mascarat.
 • Fire flotte strender uten mas og kjas
  Cala En Caló.
 • Fire flotte strender uten mas og kjas
 • Fire flotte strender uten mas og kjas
  Cala dels Testos.

Fire flotte strender uten mas og kjas

Det krystallklare vannet, naturstiene og liten tilstrømningen av andre turister er noe av det du kan ha glede av her på de «hemmelige» strendene.

COSTA BLANCA

La Granadella i Xàbia, El Moraig i Benitatxell og Tio Ximo i Benidorm er noen av de mest populære buktene i Alicante-provinsen som har blitt veldig populære de siste somrene.

Det krystallklare vannet, det steinete landskapet og utsikten har tiltrukket seg tusenvis av badegjester fra hele Spania etter å ha fått høye rangeringer som en av de beste nasjonale strendene.

Her er noen av stedene hvor du kan nyte et sjøbad om sommeren uten for mye kjas og mas.

Cala En Caló (Javea)
Nei, det er ikke en paradis-strand i Thailand. Det er enda bedre. Denne ligger i Calo, mellom Granadella og Ambolo i Xabia. Det er en av de best bevarte hemmelighetene i provinsen, siden du bare får tilgang til bukten ved å ro eller å svømme. Hvis havet er rolig, anbefaler vi deg å leie en kajakk så du kan nyte denne perlen som en heldags opplevelse. Det går også an å svømme, men da er det selvsagt begrenset hva du får med deg.

Cala Mascarat (Altea)
Gamlebyen er ikke det eneste sjarmerende ved Altea. Byen skjuler et mangfold av skjulte skatter, og en av dem er Cala Mascarat. Det krystallklare vannet og den sandløse bunnen i denne klippe-bukta vil glede de som er glad i å snorkle.

Cala Llebeig (Benitatxell)
Det er  vanskelig tilgjengelighet og fantastisk utsikt som gjør dette til en spennende utflukt. Du må ha gode sko, og ikke alt for mye å bære på, fordi det tar omtrent 40 minutter å gå hit. Man går fra Moraig til Liebeig. Det er vakker rute som avsluttes med en brå nedstigning til selve bukten.

Cala dels Testos (Benitatxell)
Cala dels Testos, som også ligger i Benitatxell, ganske nær El Moraig og Cova dels Arcs. Denne jomfruelige viken krever dog litt smidighet og at man er i god form og ikke lider av høydeskrekk. Ved hjelp av tau firer man seg ned, altså en litt spektakulær affære, men det er verdt det.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no