Østfold flyttebyrå

 • Flere enn 100 personer stilte opp for en god sak Folk koste seg i det strålende været unde Aktivitetsdagen på La Manga.

Flere enn 100 personer stilte opp for en god sak

For syvende året på rad ble det arrangert en aktivitetsdag på La Manga til inntekt for Den Barmhjertige Samaritan i Cartagena.

LA MANGA

Søndagens arrangement innbrakte 3054 euro.

Det beløpet er arrangementskomiteen meget godt fornøyd med. Hver eneste euro går uavkortet til å hjelpe de som trenger litt ekstra i hverdagen.
 

Primus motor for prosjektet er Else Hønsvik. Hun ville gjøre noe spesielt for å markere bursdagen sin. Dermed dukket ideen om å arrangere en «Aktivitetsdag» nede på boccia-banen ved båthavnen Thomas Maestre.

Det ble en stor suksess, og da som nå gikk inntekten av arrangementet i sin helhet til Den Barmhjertige Samaritan i Cartagena. I år altså for syvende gang. 

Sola skinte og godt over 100 personer tok turen innom boccia-banen denne flotte søndagen. Her ble det servert sangria, hjemmebakte kaker og kaffe. Det var salgsbod med mange flotte håndstrikkede arbeider. For de som ville det ble det selvsagt også arrangert boccia-spill med premieutdeling. Videre var det auksjon, og selvsagt loddsalg med mange flotte gevinster.

Aslaug Auestad, en av damene i arrangementsgruppa, forteller at selv om det denne søndagen var vintersport hele dagen på TV, så stilte folk opp.

– Dagen har vært strålende og vi er godt fornøyd med resultatet, sier Auestad. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no