Østfold flyttebyrå

 • Flytter søndagsmarked i Albir til lørdag Inger Lise Myrstad har ansvaret for det faglige, mens mannen Bjørn er selvutnevnt ”hovmester” og står for all servering på markedet.
 • Flytter søndagsmarked i Albir til lørdag
  Litt av tingene som er til salgs hos Myrstad.

Flytter søndagsmarked i Albir til lørdag

Keramiker Inger Lise Myrstad er igjen klar med marked hjemme i boligen sin i Albiråsen.

ALBIR

Det årlige markedet på den flotte eiendommen er flyttet fra søndag til lørdag. Årsaken er siste års ”kollisjoner” med andre arrangementer i kommunen som ofte er på søndager.

- Vi tok ingen sjanser på å arrangere søndag lenger. På denne tiden av året er det Internasjonale dager og marked i både Albir og Benidorm på søndager. Nå er det lørdag 13. oktober som gjelder. Da kommer vi til å ha mange flotte utstillere her hos oss, og så kommer vi til å servere paella og drikke til alle gjestene. Paellaen må man betale litt for, mens drikken er gratis, forteller Inger Lise Myrstad til Vikingposten.

Les også: Arve Tellefsen kommer til Costa Blanca

Keramikeren i Albiråsen har i år med seg elleve andre utstillere, i tillegg til all keramikken hun selv har produsert det siste året. På lørdagsmarkedet finner vi i år alt fra skinnklær, nye og antikke smykker, glasskunst, akvareller til butikken Ask & Embla. Dette er niende gangen Myrstad arrangerer markedet sitt.

- Markedet vårt er for hele familien. Her kan man komme og se på alle utstillerne. Gjerne kjøpe noen produkter. Man kan sette seg ned og nyte gratis forfriskninger og en paella til cirka fire euro. Dessuten vil musikeren Ana fra Jamaica underholde med vakker musikk fra klokken 13, forteller Myrstad.

Finn hjelp i vår bransjeguide - en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

- Har du ikke noe nytt i år?
- Jo. Jeg skal til Norge om en måned å ha tre juleutstillinger. Derfor er det litt julekeramikk også her i Spania. Jeg har noen røde hjerter i keramikk som har vært veldig populære i Norge. Jeg skal ha utstillinger på Fredriksten festning, Rød Herregård og på en skole i Østfold, sier Myrstad.

Da er det bare å krysse fingrene for at været holder seg pent førstkommende lørdag. For Inger Lise har sagt at hvis markedet skulle regne bort blir det ikke noe nytt arrangement før neste høst.

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no