Østfold flyttebyrå

 • – Føler meg som hjemme Nina Midttveit stortrives på Alfaz del Sol, hvor hun har blitt tatt godt imot av både kollegaer og de som bor på anlegget.

– Føler meg som hjemme

Det er Nina Midttveit som har tatt over stillingen til Niklas Löfroth på Alfaz del Sol, hvor hun allerede etter tre uker har funnet seg til rette.

ALFAZ DEL PI

Bergenseren kom til Costa Blanca først i 2001. Det var kjærligheten som brakte henne til Spania.

– Det var ikke en spanjol jeg møtte, men en skotte, smiler hun. Jeg greide ikke helt å slippe taket på Norge i begynnelsen, og ved et par anledninger reiste jeg tilbake og jobbet der. Men etter hvert ble Spania mitt permanente hjemland. Jeg har vært her til sammen i 12 år nå, og trives som fisken i vannet. Vi bor på en finca litt oppe i fjellet ved Relleu. Her er vi omkranset av flott natur, noe jeg setter stor pris på. Jeg pleier å si at jeg jobber på kysten og bor på fjellet. Det er en fantastisk kombinasjon for meg. 

Tidligere drev hun hotellet El Mercat i Villajoyosa, og har også organisert forskjellige kurs på Costa Blanca for nordmenn.

– Grunnen til at jeg søkte på stillingen her på Alfaz del Sol, er at den er relevant til det jeg har jobbet med hele mitt liv. Følte sterkt at dette ligger i nærheten av mine kvalifikasjoner. Jeg har gode kunnskaper om alt som er relatert til turist-produkter. Nordmenn som kommer hit, trenger jo først og fremst et godt sted å bo. Og det finner de her på Alfaz del Sol. 

Hovedoppgaven hennes er å leie ut og selge leilighetene Selvaag eier på komplekset. 

– Det er nok å gjøre, og mye nytt å sette seg inn i, men det går bra så langt. Det er jo ikke bare leilighetene til Selvaag vi tar oss av, vi hjelper også beboerne her som eier en leilighet å leie den ut om de ønsker det. Så blir det jo også en del andre ting å ta seg av, som for eksempel når beboerne trenger hjelp til noe spesielt. 

Hun føler at hun har blitt godt mottatt både av kolleger og av de som bor på Alfaz del Sol. 

– Jeg trives veldig godt i selskapet til mine nye kolleger, og jeg synes at de som bor her på anlegget er noen fantastiske mennesker. Det er mange som har kommet innom for å møte den nye Niklas. Det er ikke lett å ta over roret til noen som har vært i denne stillingen i så mange år, og som har hjulpet så mange. Jeg er jo et annet menneske med min egen form og stil, men håper at jeg etter hvert kan gjøre en like god jobb som Niklas. Jeg ser i hvert fall frem til å ta fatt på ting, avslutter bergenseren.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no