Østfold flyttebyrå

 • Fotball-pause er gull for Mar Menor

Fotball-pause er gull for Mar Menor

Lyon, Hamburg, Hoffenheim, Anderlecht, Zenit og Odd blant lagene som trener på La Manga og Pinatar Arena denne vinteren.

MAR MENOR/MURCIA

Det er stor konkurranse om å få fotballklubber til å velge sted for treningsleir, og Pinatar Arena (San Pedro del Pinatar) og La Manga Club er blant de fem mest populære i Spania.

I løpet av 2018 var det mer enn 250 lag som brukte de to anleggene, det betyr at det ble lagt igjen rundt åtte millioner euro i området, skriver La Verdad.

55 prosent av lagene trener på La Manga Club, som var et av de første av sitt slag i Spania, selv om det nå er færre lag som trener her, enn for ti år siden. Her satser  man på kvalitet fremfor kvantitet. La Manga Club er noe dyrere enn andre tilbud fordi servicen skal være bedre.

De resterende 45 prosent bruker Pinatar Arena som kan skilte med 11 baner og tilbud i alle prisklasser. Pinatar Arena disponerer seks fotballbaner i San Pedro del Pinatar, to i Torrevieja, en i Pilar de la Horadada, en i Dolores og en en i Algorfa. I tillegg disponerer man fem hotell, tre i San Pedro og to i Torre Pacheco.

Les også: Ikke alle de norske lagene forlater La Manga

Blant lagene som kommer i 2019 finner vi blant andre Olympique de Lyon fra Frankrike, Hoffenheim, Stuttgart og Hamburg fra Tyskland. Evertons U-23-lag har også lagt en treningsleir tilLa Manga. Norske lag som har valgt Mar Menor og La Manga er Odd og Sogndal, det gjelder også  danske Nordsjælland og svenske Brommapojkarna.

Også lag fra Nederland, Belgia, Russland, Sveits, Østerrike, Litauen Kina og India besøker Mar Menor denne vinteren. 

I tillegg til klubblag, vil en rekke landslag, i forskjellige aldersklasser bruke anleggene i løpet av året. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no