Østfold flyttebyrå

 • Frida tok arbeidsuken på Costa Blanca Frida Olsen stortrives med å få arbeidserfaring på Los Dolses-senteret på Villamartin.

Frida tok arbeidsuken på Costa Blanca

Frida Olsen (14) tok turen fra Hof barne- og ungdomsskole i Holmestrand kommune til Orihuela Costa for å ha arbeidsuken sin.

ORIHUELA COSTA

Nå koser 14-åringen seg med arbeidserfaring og badeferie under solen her i Spania.

– Jeg har en tante og familie med sommerbolig her på kysten og tenkte jeg kunne kombinere ferie og arbeidserfaring på Costa Blanca. Derfor sjekket jeg med firmaer i området og fant «Feelgood»-senteret her hvor det til og med er nordmenn som er drivere - det passet perfekt, sier Frida Olsen til Vikingposten. Da ringte jeg og spurte Jon Hovland om jeg kunne ta arbeidsuken hos han. Det fikk jeg - og her er jeg, sier Frida Olsen smilende.

Feelgood-senteret åpnet i februar, og treningssenteret med selvgående apparater er blitt godt mottatt.

– Vi er inne i en litt stille periode nå hvor mange overvintrende skandinaver har reist hjem for sommeren. Men jeg er veldig godt fornøyd med de første månedene vi har holdt åpnet, sier Jon Hovland. 

Han fortsetter:

– Så selv om senteret er for medlemmer med egen app på sin smarttelefon, som kan komme å gå under åpningstidene som de selv vil, merker jeg det er større interesse når senteret er betjent. Derfor sa jeg straks ja da Frida ringte og spurte om å få jobbe her under arbeidsuken sin. Hun får både arbeidserfaring og solferie mens våre brukere har en å spørre om det er noe man lurer på. Og hun har vært flink som fant meg og vårt senter her på Los Dolses når hun forsøkte å finne en bedrift som ville ta henne i mot, avslutter Hovland.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no