Østfold flyttebyrå

 • Gir bort innbo og løsøre etter arveoppgjør Roger Malvik må tømme boligen for mange objekter før leiligheten skal selges.
 • Gir bort innbo og løsøre etter arveoppgjør
  Førstkommende søndag klokken 12 åpner Roger Malvik porten i Calle Santa Teresa De Jesus nr. 42 for de som kan ha nytte av saker som ellers blir kastet.

Gir bort innbo og løsøre etter arveoppgjør

Eiendomsformidler Roger Malvik arrangerer gratis «gårdssalg» for arvinger som skal selge bolig i Torrevieja førstkommende søndag.

TORREVIEJA

– Det blir feil å kalle det gårdssalg siden alt gis bort. Men etter at jeg har forhørt meg med brukthandler i Torrevieja, Sjømannskirken i Torrevieja og frelsesarmeen i Alicante, forsto jeg at det kunne by på en utfordring å bli av med møbler og annet som ikke skal følge boligen ved salg. Brukthandleren er selektive i det de ønsker. De vil se objektene først og kun ta med seg de mener de kan omsette. Sjømannskirken meldte tilbake at de ikke kunne ta imot møbler ved kirken og at de ikke hadde noen avtale for videreformidling. Sjømannskirken tipset meg om Frelsesarméen i Alicante, men fra de fikk jeg ikke svar på vår henvendelse, forteller Malvik til Vikingposten.

Han ønsker å være løsningsorientert og hjelpsom for sine kunder. 

– Da vi for det meste selger ferieboliger, er vår erfaring at selgere av eiendom stort sett selger møblert og med en del utstyr når de skal kvitte seg med sin bolig. Mange kjøpere setter pris på at boligen er møblert og at det er en del utstyr i boligen, men ikke alle. Ofte kan også boligen være overmøblert når vi skal gjøre den salgsklar. Vi etterlyser derfor en god ordning der selger på en god måte kan bli kvitt det som ikke skal følge boligen ved salg og eventuelt de som kjøper bolig kan kvitte seg med det de ikke ønsker. Å sette objektene ved søppelkontaineren er ikke alltid heldig da det kan være til sjenanse for beboerne og om alt ikke blir tatt med vil det forsøple området i en tid. Dette er en vinn–vinn-situasjon for alle parter samtidig som det er godt for miljøet med gjenbruk, sier Roger Malvik.

Trenger du leiebil i Spania eller Skandinavia? Gjør et søk her blant de fleste selskapene - servicetelefon på ditt språk

I Malvik sitt tilfelle er det et arveoppgjør. Her har eier av eiendommen bodd fast i Spania i mange år. Boligen har derfor flere objekter enn en vanlig feriebolig. Arvingene ønsker ikke å ta med seg mer enn personlige eiendeler og en del bilder.

– Vi skal selge boligen møblert og med en del utstyr, men det er masse til overs. Dette håper vi nå kan komme til nytte for noen. En del av det vi ønsker å gi bort er blant annet en seksjon, et skrivebord, en kontorstol, to små bokhyller, salongbord, lamper, gardiner, glass og servise, diverse pyntegjenstander med mer. 

Malvik understreker at om ikke Vikingpostens lesere selv skulle ha behov for det som gis bort, så kanskje de vet om andre som trenger en hjelpende hånd.

– Vi ønsker derfor alle velkommen til Calle Santa Teresa De Jesus nr. 42 i Residencial Altos De La Bahia V, Torrevieja søndag 18. november mellom klokken 12 og 14. Ta også med at de som ønsker å ta med seg seksjonen behøver en romslig bil.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no