Østfold flyttebyrå

 • God musikk, dans og godt salg Selv om det var litt mindre folk enn tidligere år på markedet, var stemningen på topp. Moteoppvisning ble det også.
 • God musikk, dans og godt salg
  «Dronningen» selv fikk som vanlig mye oppmerksomhet. Folk stod i kø for å hilse på den populære keramikkunstneren.
 • God musikk, dans og godt salg
  Disse damene storkoste seg på kunstmarked. Fra venstre, Rannveig Rørlien, Berit Brox, Ingeborg Igeltjørn, Marit Amdal Vikan og Randi Knutsen.
 • God musikk, dans og godt salg
  Mai Eckermann har vært med på markedet seks ganger, og gleder seg allerede til neste gang.

God musikk, dans og godt salg

Det var god stemning på «slottet», men færre gjester enn tidligere år.

ALBIR

Solen stod høyt på himmelen da dørene til eiendommen til Inger Lise og Bjørn Myrstad åpnet klokken 12 lørdag. Bare en halvtime etterpå stod det dusinvis av biler parkert langs veien, og nye som gamle gjester gikk gjennom døren med masse godt humør.

– Jeg har vært her mange ganger tidligere, smiler Elin Olsen, som har kommet sammen med mannen sin og en venninne. Det er alltid like hyggelig å være her, og man møter så mange kjente. Bare den flotte eiendommen er verdt et besøk. For ikke å snakke om musikken. For noen herlige latinske rytmer. Hun damen der kan synge!

Som alltid ble det laget en gigantisk paella. Så fort den var ferdig stod folk i kø for å sikre seg en porsjon.

– Der var vi visst akkurat litt for sent ute, sier Jan Olsen. Det var helt tomt da jeg fant veien dit, men det går bra. Vi fikk tak i noe å drikke. Må si det er fantastisk at de byr på gratis drikkevarer og slik god musikk.

Runa Amine fra Skinn Boutiquen stilte opp med moteshow. En etter en kom modellene gående med forskjellige antrekk i alle regnbuens farger. 

– Det ligger veldig mye jobb bak dette, sier Amine. Men samtidig er det kjempegøy. Jeg har vært med en del år nå, og stiller ofte opp med moteshow.

De fleste utstillerne solgte bra, spesielt Therese Mæhle, som var storfornøyd med salget.  

– Det var særlig vinproppene og julekulene som var populære i år. Men det var litt mindre folk i dag enn det pleier å være. Kanskje fordi nordmenn kommer nedover litt senere nå, det har visst blitt viktigere å passe på å være seks måneder i Norge. 

Mai Eckermann deltok for sjette gang, og var like fornøyd med salget som Mæhle. 

– Jeg har solgt en del tekstil-smykker og håndmalte silkeskjerf. Det er unikt og morsomt å delta på dette markedet siden det er så veldig annerledes enn de andre markedene rundt omkring. Inger-Lise og Bjørn er utrolig sjenerøse som ikke tar betalt for at vi stiller ut her, ikke for annonseringen engang. Jeg gleder meg allerede til neste år.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no