Østfold flyttebyrå

 • Habaneras-senteret er solgt

Habaneras-senteret er solgt

Skifter eier.

 

TORREVIEJA

Den spanske filialen av sørafrikanske Vukile Property Fund, Castellana Properties, har avtalt å kjøpe Centro Comercial Habaneras i Torrevieja for 80,6 millioner euro.

For den prisen overtar Castellana Properties 24.158 kvadratmeter over tre etasjer og med 70 lokaler av kjøpesenteret, skriver Informacion.

Habaneras-senteret ble bygget av Metrovacesa og åpnet i 2005. I 2008 kjøpte Unibail-Rodamco senteret og kun to år etter måtte senteret renoveres på grunn av konkurransen fra Zenia Boulevard. I 2015 kjøpte amerikanske Harbert Management Corporation (HMC) senteret for 65 millioner euro av Unibail-Rodamco.

Det skal være særlig utlendinger som bruker Habaneras-senteret, noe som forklares med den arkitektoniske utformingen, som er åpen og luftig og delvis under åpen himmel.

Per i dag er 63  av de 70 lokalene utleid. Blant de største leietakerne er AKI, Forum Sport, Zara og H&M som leier totalt 46 prosent av arealene. Andre butikker på senteret som er godt kjent av publikum, er Pull&Bear, Bershka, Stradivarius og Massimo Dutti, alle eid av Grupo Inditex, som også eier Zara.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no