Østfold flyttebyrå

 • Habaneras-senteret er solgt

Habaneras-senteret er solgt

Skifter eier.

 

TORREVIEJA

Den spanske filialen av sørafrikanske Vukile Property Fund, Castellana Properties, har avtalt å kjøpe Centro Comercial Habaneras i Torrevieja for 80,6 millioner euro.

For den prisen overtar Castellana Properties 24.158 kvadratmeter over tre etasjer og med 70 lokaler av kjøpesenteret, skriver Informacion.

Habaneras-senteret ble bygget av Metrovacesa og åpnet i 2005. I 2008 kjøpte Unibail-Rodamco senteret og kun to år etter måtte senteret renoveres på grunn av konkurransen fra Zenia Boulevard. I 2015 kjøpte amerikanske Harbert Management Corporation (HMC) senteret for 65 millioner euro av Unibail-Rodamco.

Det skal være særlig utlendinger som bruker Habaneras-senteret, noe som forklares med den arkitektoniske utformingen, som er åpen og luftig og delvis under åpen himmel.

Per i dag er 63  av de 70 lokalene utleid. Blant de største leietakerne er AKI, Forum Sport, Zara og H&M som leier totalt 46 prosent av arealene. Andre butikker på senteret som er godt kjent av publikum, er Pull&Bear, Bershka, Stradivarius og Massimo Dutti, alle eid av Grupo Inditex, som også eier Zara.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Salsa for alle aldre

Han heter Alexis Creach, er ekte cubaner og stråler av rytme og energi. Nå har han startet nybegynnerkurs i cubansk Salsa.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no