Østfold flyttebyrå

 • Har laget helt nytt middel mot bakrusen

Har laget helt nytt middel mot bakrusen

To Alicante-selskaper har gått sammen.

 

ALICANTE

Det finnes mange mer eller mindre gode råd mot bakrus, nå har to firmaer i Alicante, Carmencita og Tàrtaros Gonzalo Castelló S.L. lansert et helt nytt middel, skriver næringslivsavisen Levante EMV.

Det dreier seg om et kosttilskudd basert på fruktsalter som skal inntas etter at man har drukket eller spist i overkant mye. 

Carmencita og Tàrtaros Gonzalo Castelló S.L. har dannet et nytt selskap, Drink Eraser, og produktet har fått navnet Mano de Santo (Hellig hånd). Det skal akselerere forbrenningen av alkohol og mat, og lindre bakrusen, ifølge produsenten. Middelet skal ideelt sett inntas senest 15 minutter etter måltidet eller siste drink. 

Mano de Santo er består av 17 ingredienser. Den viktigste er vinsyre, et pulver som kommer fra bunnen av vintønnene. Gonzalo Castelló er verdensledende produsent av dette produktet, som ha blitt brukt til naturlig eller fordøyelsesfremmende gjær.

Mano de Santo koster fire euro. Den finnes allerede på flere av Spanias ledende restauranter. Målet er at middelet også skal selges i supermarkeder. Særlig skal Mercadona være interessant, siden Carmencita allerede er leverandør til kjeden. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no