Østfold flyttebyrå

 • Har samlet lovlige NRK TV-sendinger i en boks Svein Duvold tilbyr nordmenn i Spania IPTV-løsning som skal være lovlig med NRK.
 • Har samlet lovlige NRK TV-sendinger i en boks
  Boksen er programmert med et enkelt grensesnitt.

Har samlet lovlige NRK TV-sendinger i en boks

Nordmann satser i Spania.

BENIDORM

Svein Duvold (46) og hans selskap IPTVNORGE har utviklet en TV-boks som er lovlig for bruk i utlandet. Boksen «inneholder» NRK-nett-TV og i tillegg blant annet svensk- og dansk nett-TV. 

Boksen er programmert med et enkelt grensesnittet. Alt er lovlig, og boksen henter signaler direkte fra NRK sine servere.
– Så det er de som bestemmer hva som kan sees i utlandet. Det samme gjelder for svensk og dansk nett-TV. Det er ikke mulig å se direktesendingene fra NRK men i opptak cirka en time etterpå, sier Svein Duvold til Vikingposten. 

Duvold sier det ikke er begrensninger med tanke på den norske NRK-lisensen og at boksen kan tas med fra Norge til Spania uten problemer og det samme gjelder for nordmenn som kjøper boksen i Spania.
– Brukerne får også tilgang til utallige tidligere NRK-sendinger i arkivet og også VG-TV, TV3 play og 7000 radiokanaler deriblant 50 norske kanaler, YouTube og NBCnews, sier Duvold.

TV-boksen koster 2490 norske kroner med to års garanti og det er ingen abonnementskostnader. IPTVNORGE er et nyoppstartet selskap som satser på å tilrettelegge enkle og brukervennlige løsninger for sine kunder. Per i dag er det én ansatt som er ansvarlig for salg og service her på Costa Blanca

Svein Duvold har mange års erfaring innen mediabransjen og har blant annet jobbet som journalist og redaktør for norsk lokalradio og jobbet med utvikling av «tv-bokser» i flere år på hobbybasis som han nå gjør til sitt leverbrød.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no