Østfold flyttebyrå

 • Heidundrende fotballfest på Alfaz del Sol Da Jenny Jenssen bød opp til allsang, tok det helt av i restauranten. Alle var med og sang og danset.
 • Heidundrende fotballfest på Alfaz del Sol
  Det dukket opp mange flere enn forventet på festen, noe som førte til at flere måtte sitte utendørs. Ingen så ut til å ha noe i mot det, da det var strålende påskevær.
 • Heidundrende fotballfest på Alfaz del Sol
  Åse Ørberg (t.v.) og Anne K. Leira koser seg på festen og gleder seg kjempemye til å se fotballguttene spille på Norway Cup.
 • Heidundrende fotballfest på Alfaz del Sol
  Arrangør Ann-Louise Gulstad (t.v.) poserer her med artistene. Victoria Bakka, Jenny Jenssen og Vibeke Grov.

Heidundrende fotballfest på Alfaz del Sol

Samlet inn nesten 3000 € - se bilder fra festen her.

ALFAZ DEL PI

Påskeaften ble det arrangert Norway Cup-fest på Alfaz del Sol og restaurant Sol y Luna til inntekt for det spansk guttelaget i fotballklubben C.F. Alfas som skal på Norway Cup til sommeren.

I fjor ble festen arrangert av Din Reportasje, men i år er også Vikingposten med på laget.

Din Reportasje og Vikingposten-journalist Ann-Louise Gulstad ønsket velkommen til festen der hun presenterte både programmet for dagen og sponsorene som hadde donert bort flotte premier verdt over 1000 euro til loddtrekningen EcoFilters kunne tilby drikkevannfilter, Albir Fotservice to gavekort på fotpleie og Marfil Smiles Medical & Dental – kunne tilby to gavekort på tannbleking.

16-år gamle Victoria Bakka åpnet festen med vakker sang, og det kom inn masse positive tilbakemeldinger etterpå om hennes opptreden. Folk kunne ikke forstå at en så sterk og klar røst kunne komme fra en så ung jente.

Interessert i det som skjer i Alfaz? Gjør et søk her blant flere enn 1400 saker

I pausen ble det servert nydelig mat som bestod av paella, tapas og kaker. De spanske «fotballmødrene» sto for maten, og den var så god at det måtte kjøpes inn mer på butikken. Det dukket også opp mange flere gjester enn forventet.

Ekteparet Tove og Odd Thorstensen satt i døren og solgte billetter til arrangementet.
– Det skulle være et annet stort arrangement i dag også, så vi trodde ikke at det ville komme så mange som det gjorde. Vi hadde egentlig bare 100 billetter til salgs, men vi tok i mot flere folk ved inngangen. Pengene går jo til en god sak. Og maten gikk fort unna. Det er bare hyggelig for fotballguttenes mødre som laget den det, opplyser ekteparet.

Ved det ene oppdekte langbordet sitter to blide damer: Åse Ørberg og Anne K. Leira. Venninnene var med på fjorårets Norway Cup-fest, og de nøyde seg ikke bare med det; de var også med å heiet de spanske guttene fram på selve turneringen i Norge, og det har de planer om i år også.

– Når vi er så heldige som får bo her i flotte Alfaz, vil vi gjerne gi tilbake til lokalmiljøet. I fjor var det et guttelag på 12 år som fikk være med på Norway Cup. De var så flinke og søte. De vant 10-1 mot et norsk lag, og jeg husker at det var en journalist som intervjuet de norske guttene etterpå om det var kjipt å tape så mye. Nei da, svarte guttene. De var bare glade for å ha spilt mot et spansk lag og hadde gledet seg så mye til det, forteller damene.

Anne K. Leira har to barnebarn som spiller på Norway Cup i år, så hun får det ganske så travelt om hun skal få med seg alle kampene.

– Jeg kommer til å bare fyke mellom og tenke: hvem kan jeg se nå? Det er så gøy. Vi koser oss hver gang på Norway Cup der vi står på sidelinjen og heier, sier K.Leira og smiler.

Når fotballguttene kommer til Norge skal de ligge på Ekeberg Camping. Dette gleder de seg mye til. Mange av guttene har aldri tatt fly, vært utenfor Spania, eller provinsen før, så det kommer til å bli litt av et kultursjokk for noen av dem. Marit Gjelsten som er medarrangør av festen sier:

– Nå skal jeg ikke generalisere for mye, men vi nordmenn tar reising litt for gitt. Dette kommer til å bli så verdifullt for guttene. Når de reiser hjem igjen etter fotball-cupen i Norge vil de sitte igjen med så mange nye inntrykk.

Etter maten sang Vibeke Grov, og det ble helt stille i salen da hun rørte gjestene med sin flotte stemme og personlige historie.

Til slutt ble det noen sanger fra selveste Jenny Jenssen, og da hun inviterte til allsang med 80-tallsslageren; Hands Up (Give Me Your Heart), som ble gjort kjent av Ottawan. tok festen virkelig av.

– Det er helt fantastisk. Jeg blir så glad av slike arrangementer og måtte jo bare takke ja. Det er så herlig å se at norsk dugnadsånd funker i Spania også, sier en veldig livlig Jenny Jenssen til Vikingposten.

Gjestene så ut til å storkose seg på festen, og det ble samlet inn mye penger til fotballguttene, hele 2800 euro, og det må man kunne kalle et vellykket arrangement.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no