Østfold flyttebyrå

 • Hektisk innspurt for nytt feelgood-senter Victoria og Jon Hovland har brukt de siste dagene til å rydde å få tyreninsmaskinene på plass i de nyoppussede lokalene på Los Dolses-senteret i Villamartin.

Hektisk innspurt for nytt feelgood-senter

Etter seks måneder med klargjøring av lokalene skal alt være klart til mandag klokken 14.

VILLAMARTIN

Det lover driver av trenings-konseptet «feelgood», Jon Hovland, en knapp uke før dørene åpnes for publikum.

Det har vært noen hektiske måneder for å få lokalene på Los Dolses-senteret klare for åpning.

– Om ikke de automatiske dørene fungerer fra første dag vil ikke det spille noen rolle. Datteren min, Victoria, vil holde stedet åpnet inntil automatikken fungerer som den skal, sier /Jon Hovland fra Modum i Åmot.

Treningsmaskinene, som beveger seg selv med hjelp av en motor og en girkasse, vil bli montert og testet i helgen. Teknikken går ut på at maskinene passivt beveger pasientene for å minske muskeltap de får ved for lite bevegelse og aktivitet.

–  Jeg håper og tror at dette konseptet vil passe godt for mange mennesker som både bor her fast og deler av året. Alle er i alle fall hjertelig velkommen på åpning med kaffe og vafler førstkommende mandag. Da kommer også sambygdingene Truls Rebell, Knut Ole Kopland og Christian Bache som står bak satsingen i Norge, sier den tidligere kjøpmannen.

– Jeg håper stedet kan bli en møteplass for mange. Med tiden vil jeg se på muligheten for utvidelse. Lokalene har en flott beliggenhet med en flott utsikt jeg vil forsøke å utnytte, sier Hovland.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Ett gram var nok...

Astrid og Tor Brønstad var 26 gram fra riktig vekt på juleskinken og var med det kun ett gram nærmest riktig vekt i Vikingpostens julekonkurranse.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no