Østfold flyttebyrå

 • Her dumper firmaet hageavfallet i Torrevieja-gate En trofast Vikingposten-leser knipset bilde av ulovlig dumping av hageavfall i calle de Dulcinea.

Her dumper firmaet hageavfallet i Torrevieja-gate

Selskapet: Hvor skal vi ellers dumpe det?

TORREVIEJA

For noen uker siden ble kommunen selv tatt på fersken for å dumpe hageavfall ulovlig. Nå har en anonym Vikingposten-leser knipset et bilde av et gartnerfirma da de dumpet hageavfall ulovlig i kommunens container.

Byråd Carmen Gómez Candel i Torrevieja mottok bildet med takk og forklarte hva kommunen gjør når de får anonyme tips om ulovlig dumping av søppel og hageavfall i byen.

– Vi sender bildet til SUMA-kontoret som utsteder en bot til det gjeldende firma. Dette er viktig i kampen for at byen skal være renere, forklarer byråden overfor Vikingposten.

Hos gartnerfirmaet, som ble tatt bilde av mens de tømmer henger og bil i en container som kun er for private i calle de Dulcinea, reagerte de med sinne da Vikingposten tok kontakt.

Vi rakk ikke spørre om dette var vanlig praksis for firmaet og om det ville få noen konsekvenser for eksempel for sjåføren.

– Hvor skal vi dumpe det da? Utenfor din dør eller døren min? Dere kan skrive hva dere vil, var svaret vi fikk før samtalen ble brutt.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no