Østfold flyttebyrå

 • Holder åpent, nå vil Scandigo utvide vareutkjøringen Kristn Oskarsen og Roger Brasetvik (t.h.) fokuserer mer på utkjøring av varer til sine kunder nå under corona-krisen hvor mange ikke kommer

Holder åpent, nå vil Scandigo utvide vareutkjøringen

Matvareforretningen Scandigo i Torrevieja holder som andre matbutikker åpent under corona-krisen. Kristin Oskarsen og Roger Brasetvik har også startet med utkjøring av varer til sine kunder.

TORREVIEJA

Flere tusen skandinaver har reist hjem nå når de fleste land stenger sine grenser. Det merkes også hos den skandinaviske matbutikken i Torrevieja.

– Det er klart vi merker at mange av våre faste kunder har reist, men vi ser på denne perioden som lavsesong. Det har vi stort sett gjennom hele sommeren, så det er vi for så vidt vant til å takle. Samtidig kan vi se at vi har flere kunder denne uken enn de foregående ukene, sier Kristin Oskarsen til Vikingposten.

Nå satser ekteparet mer på utkjøring, og fra tirsdag utvidet de utkjøringen til også å gjelde Costa Blanca nord, som Benidorm og nordover. 

– Det er mange som benytter seg av det tilbudet nå, sier Kristin Oskarsen. Flere av våre kunder har underliggende sykdommer og vil gjerne ha levert varene hjem på døren og slippe å gå i butikker og utsette seg for en risiko. Selv om vi er meget nøye på å vaske og desinfisere handlekurver og andre flater i butikken har jeg forståelse for at folk tar forholdsregler nå, sier den tidligere sykepleieren fra Bodø.

Tilgangen på varer fra Skandinavia er heller ikke noe problem, foreløpig.

– Vi får varer som normalt og sjåførene kan fortelle at det går veldig greit å kjøre varetransport gjennom Europa. Så hyllene våre er fylt godt opp og vil også være det fremover om det fortsatt vil fungere som det gjør i dag.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no