Østfold flyttebyrå

 • Hotellgjest satte testikkel fast i plaststol - måtte få hjelp av brannmannskaper Brannmannskaper rykket ut til hotel Playas de Torrevieja.

Hotellgjest satte testikkel fast i plaststol - måtte få hjelp av brannmannskaper

Spesielt oppdrag for brannvesenet i Torrevieja.

TORREVIEJA

Mandag måtte brannvesenet i Torrevieja foreta en utrykning litt utenom det vanlige. Denne gangen var det ingenting som brant, men en mann som hadde havnet i en fortvilet situasjon i dusjen på hotellet han bodde på, skriver Informacion.

Mannen, på mellom 60 og 70 år og som skal lide av demens, satt i en plaststol i dusjen og en av testiklene ble sittende fast i en åpning i setet. Han kom seg ikke løs og måtte tilkalle hjelp. 

Brannvesenet ble varslet litt etter klokken 11.00 og rykket ut til hotel Playas de Torrevieja på Cabo Cervera. De måtte ødelegge stolen for å få løs den fastsittende testikkelen. 

For to år siden var det en 45 år gammel nordmann som ble Facebook-stjerne da ha la ut en lignende hendelse. Han satt på en IKEA-stol også den av plast mens han dusjet.

Stolen hadde åtte hull og mens han dusjet sittende svulmet en av testiklene opp på grunn av varmen og ble sittende fast i et av hullene.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no