Østfold flyttebyrå

 • I full gang med ny forestilling i Alfaz 2. klassingene ved DNSCB Odin Søylen (t.v.), Karina Groheggen Johannsen, Sarah Bognø og Romeo Gutierrez Rossvær gleder seg til å opptre på årets skoleforestilling. Musikklærer Marit Nyberg (foran) håper mange støtter opp om arrangementet.

I full gang med ny forestilling i Alfaz

Hvert år har Den norske skole Costa Blanca (DNSCB) skoleforestilling hvor barne- og ungdomstrinnet og videregående elever deltar.

ALFAZ DEL PI

På DNSCB liker elevene å dramatisere, opptre og synge og forberedelsene til årets skoleforestilling «Det var en gang» er i full gang. Flere av elevene har øvd siden nyttår. 

Marit Nyberg som er musikklærer for 1.-2. og 5.-6. trinn, er med på å legge til rette for skoleforestillingen for 16. gang. Hun sier til Vikingposten at årets forestilling blir veldig variert med både sang, dans, teater og film og at den henter mye av sin tematikk fra eventyr som tittelen indikerer. 

– Dette er et av høydepunktene på skolen hvor alle elevene er involvert og står på scenen. Forestillingen er gratis som den alltid har vært, men inntektene fra salg av vårt flotte program går som tidligere år til et humanitært formål. I år til Banco de Alimientos i La Nucia – en matsentral for trengende, sier Nyberg.

Bli venn av Spaniaavisen og Vikingposten på Facebook - da får du nyhetene rett på din side

19 elever i 2. klasse skal delta med sangen «The circle of life» fra animasjonsfilmen Løvenes konge. Odin Søylen (7) er en av elevene som skal opptre. Han var også med i fjor som 1. klassing.

– Jeg er gleder meg til å synge og det er morsomt å være med sammen med klassen, men kostymene er litt rare. Jeg skal ha på meg en hale og et halvt øre, sier 7-åringen og smiler lurt. 

Skoleforestillingen skal i år holdes i 9. mars i Auditoriet i La Nuzia klokken 12.00 og klokken 18.00. Forestillingen klokken 12.00 er for spesielt inviterte som andre skoler, barnehager og foreninger. Den siste forestillingen klokken 19.00 er åpen for publikum. Forestillingen er gratis.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no