Østfold flyttebyrå

 • – Ikke lett å bli syk i utlandet Annicka Ingala Murdvee (t.v.), Joachim Myhr og Inga Ivatsko gjør det de kan for at pasientene ved sykehuset skal føle seg som hjemme.

– Ikke lett å bli syk i utlandet

Quirónsalud Torrevieja kåret til beste sykehus i Alicante.

TORREVIEJA

Sykehuset Quirónsalud Torrevieja er kåret til det beste sykehuset i Alicante-provinsen. Innad i Valencia-regionen har Quirónsalud Torrevieja steget fra fjerde til tredje plass på rankingen.  

Det er i Hospital Excellence Index (IEH) 2019 at Torrevieja-sykehuset har oppnådd denne plasseringen i provinsen.

Et annet sykehus i Quirónsalud-gruppen, sykehuset Fundación Jiménez Díaz i Madrid, ble kåret til Spanias beste sykehus.

Målet med denne prisen er å belønne dyktighet, innovasjon og sosial velferd blant sykehusene. Den skal også befeste helse som en av grunnpilarene i velferdsstaten.
Indeksen analyserer offentlige og private sykehus og måler dyktighet ut fra resultater og oppfatningene til over 2000 fagpersoner som arbeider i sektoren.

Svenske Annica Ingela Murdvee arbeider med å koordinere alt fra tolker til forsikringer for de internasjonale pasientene. Hun har jobbet ved sykehuset i Torrevieja i 21 år og stortrives. Hun berømmer arbeidsplassen sin.

– Vi jobber hardt for at våre internasjonale pasienter skal føle seg akkurat som hjemme. Da er det flott å motta anerkjennelse for jobben man gjør. Det blir aldri rutine å hjelpe mennesker, det er givende. Samtidig har vi et veldig godt arbeidsmiljø, slår Annica Ingela Murdvee fast.

Hun fortsetter:
– Det er ikke lett å bli syk i utlandet. Språket kan være en utfordring og alt er nytt i forhold til sitt hjemland. Da er det viktig at vi forsøker å tilpasse oss og gjøre undersøkelsene etter personens egen kultur. Samtidig har vi kort ventetid og er effektive. Å gi riktig behandling og ta godt vare på pasientene våre er noe vi jobber for hver eneste dag, avslutter Murdvee.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no