Østfold flyttebyrå

 • – Ikke lett å bli syk i utlandet Annicka Ingala Murdvee (t.v.), Joachim Myhr og Inga Ivatsko gjør det de kan for at pasientene ved sykehuset skal føle seg som hjemme.

– Ikke lett å bli syk i utlandet

Quirónsalud Torrevieja kåret til beste sykehus i Alicante.

TORREVIEJA

Sykehuset Quirónsalud Torrevieja er kåret til det beste sykehuset i Alicante-provinsen. Innad i Valencia-regionen har Quirónsalud Torrevieja steget fra fjerde til tredje plass på rankingen.  

Det er i Hospital Excellence Index (IEH) 2019 at Torrevieja-sykehuset har oppnådd denne plasseringen i provinsen.

Et annet sykehus i Quirónsalud-gruppen, sykehuset Fundación Jiménez Díaz i Madrid, ble kåret til Spanias beste sykehus.

Målet med denne prisen er å belønne dyktighet, innovasjon og sosial velferd blant sykehusene. Den skal også befeste helse som en av grunnpilarene i velferdsstaten.
Indeksen analyserer offentlige og private sykehus og måler dyktighet ut fra resultater og oppfatningene til over 2000 fagpersoner som arbeider i sektoren.

Svenske Annica Ingela Murdvee arbeider med å koordinere alt fra tolker til forsikringer for de internasjonale pasientene. Hun har jobbet ved sykehuset i Torrevieja i 21 år og stortrives. Hun berømmer arbeidsplassen sin.

– Vi jobber hardt for at våre internasjonale pasienter skal føle seg akkurat som hjemme. Da er det flott å motta anerkjennelse for jobben man gjør. Det blir aldri rutine å hjelpe mennesker, det er givende. Samtidig har vi et veldig godt arbeidsmiljø, slår Annica Ingela Murdvee fast.

Hun fortsetter:
– Det er ikke lett å bli syk i utlandet. Språket kan være en utfordring og alt er nytt i forhold til sitt hjemland. Da er det viktig at vi forsøker å tilpasse oss og gjøre undersøkelsene etter personens egen kultur. Samtidig har vi kort ventetid og er effektive. Å gi riktig behandling og ta godt vare på pasientene våre er noe vi jobber for hver eneste dag, avslutter Murdvee.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no