Østfold flyttebyrå

 • «Jensen Store» åpnet ny butikk i Torrevieja Stefan Lovén bor i Barcelona, men betjener den nye forretningen i Torrevieja selv frem til han har fått ansatt en ekspeditør.
 • «Jensen Store» åpnet ny butikk i Torrevieja
  Det er mulig å få teste ut madrassene i det nye sovestudioet i opptil en time i Stefan Lovén sin nyeste Jensen-forretning i Torrevieja.

«Jensen Store» åpnet ny butikk i Torrevieja

Mandag åpnet madrasspesialisten «Jensen Store» sin nye forretning i Avenida Cortes Valenciana 52. Det er den fjerde forretningen Stefan Lovén og hans familieforetak åpner sør i Europa.

TORREVIEJA

Etter 15 år på Costa del Sol og i Marbella åpnet den fjerde madrasspesialisten mandag sine dører i Torreviejas forretnings- og bilgate.

– Vi startet opp i Marbella for 15 år tilbake, for tre år siden ble forretningen på Mallorca åpnet og for ett år siden ble den første Jensen Store åpnet i Lisboa i Portugal, forteller Stefan Lovén til Vikingposten.

Etter et halvt års tid med undersøkelser ble det bestemt at neste forretning skulle ligge her på Costa Blanca.

– Vi gikk «online» for seks måneder siden og da så vi raskt at vi har en kundekrets her på kysten. Da gikk det fort til vi nå åpnet den nyoppussede butikken denne uken, sier Lovén.

Nå søker også madras importøren etter skandinavisk, engelsk og spansktalende ekspeditør i den nye forretningen.

– Vi må ha en heltidsansatt som kan snakke flytende svensk-norsk, engelsk og spansk. Det må være en ansvarsbevisst person som er flink til å selge. Om man har referanser fra møbelbransjen er det å foretrekke, men ikke nødvendig. Personen må være åpen og imøtekommende, det er viktig, sier Lovén. Og vi har kun én ansatt i hver av våre andre forretninger.

Med spesialkunnskap og fokus kun på Jensen madrasser mener Lovén de har gode muligheter for at de norske madrassene skal få et salgsoppsving på Costa Blanca.

– Vi har et lager på standardmadrasser, som vanligvis tar noen måneder å få levert. De kan vi levere omgående. Samtidig har vi et «Sleep Studio» i forretningen. Her kan kundene få teste madrassene i en times tid, i fred og ro. Det er egentlig ikke nok bare å slenge seg ned på en seng og tro at madrassene passer den enkelte etter kun noen minutter, avslutter Stefan Lovén.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no