Østfold flyttebyrå

 • Johan Galtung arrangerer fredsseminar i Alfaz del Pi Her ser vi ordfører Vicente Arques (t.v.) og Johan Galtung på kirkeplassen i Alfaz del Pi før onsdagens pressekonferanse.

Johan Galtung arrangerer fredsseminar i Alfaz del Pi

Den 84 år gamle norske fredsforskeren er fortsatt aktiv.

ALFAZ DEL PI

Fredsforskeren og sosiologen Johan Galtung har bodd i Alfaz del Pi de siste 42 årene og har til og med fått en park oppkalt i sitt navn i sentrum av byen.

I regi av sin egen stiftelse, Trancend, arrangerer fredsmegleren denne uken et tre dager langt seminar kalt "Dager for fred" ved Frax-stiftelsen sine lokaler ved strandpromenaden i Albir. 

– Seminaret som sådan er lukket, men alle er hjertelig velkommen til den åpne seansen fredag klokken 19.00 hvor den spanske dommeren Baltasar Garzon vil holde en forelesning med tittelen "Veier mot fred: En dialog", sier den blide professoren og FN-rådgiveren til Spaniaavisen. 

I tillegg til Johan Galtung og Baltasar Garzon vil også eksperter innen konfliktløsning, europeisk rett og internasjonal terrorisme som Mohamad Ariff bin Md Yusof, Dolores Delgado og Manuel Ollé delta under den åpne seansen fredag kveld.

Denne saken handler om

Kommentarer



På forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no