Østfold flyttebyrå

 • Kom ens ærend fra Norge for å bli med på Torrevieja-messe Kåre Normann Sekkesæter kommer tilbake med sin oppbevaringsløsning «Bag´in» til neste messe i oktober.

Kom ens ærend fra Norge for å bli med på Torrevieja-messe

Cirka 7000 personer var innom portene sist helg.

TORREVIEJA

Både messegeneral Kjetil Hamre og utstillerne var meget godt fornøyd etter forrige helgs messe i Auditorio Internacional.

Kåre Normann Sekkesæter tok turen fra Norge til Torrevieja og messen ene og alene for å promotere sitt produkt «Bag´in». Det er en oppbevaringsløsning for beskyttelse av utemøbler og andre uteprodukter.

– Bag’in dobler levetiden og tar vare på utemøblene dine. Med egen over- og underdel kobles den sammen til en bag som gir god oppbevaring av dine utemøbler gjennom hele året, reklamerer Sekkesæter.

Han fortsetter:

– Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra kunder som har tatt produktet med seg hit til Spania, og da tenkte jeg det var en god idé å være med her for å vise det frem.

Bakgrunn for «Bag´in» startet etter endt hyttesesong i Norge, hvor utemøblene skulle pakkes bort.

– Jeg hadde en presenning jeg slet med å få pakket møblene inn i da svigermor foreslo at hun kunne jo sy en presenning som passet bedre. Og slik startet det. Vi har solgt ut hele fjorårets produksjon og er snart klare for å ta imot bestillinger av det nye og noe forbedrede produktet. Vi ser hele tiden etter løsninger som vil gjøre produktet enda bedre. I Norge har vi ti års garanti, men her hvor det er sol nesten hele året har vi en garanti på foreløpig tre år. Det unike med produktet er at det er en bunn med glidelås. Da kommer for eksempel ikke katter inn under presenningen. Det vet jeg mange har hatt et problem med.

Produktet kommer i tre størrelser og det vil bli mulig å bestille over nett og hente det ut her på Costa Blanca.

– Vi bygger ut nettsiden og logistikken i disse dager. Om vi skulle solgt det gjennom kjedebutikker i Norge hadde vi måtte doble prisen. I dag koster «Bag´in» fra 1800,- til 2600,- kroner avhengig av størrelse. Vi vil komme tilbake med annonser her i Vikingposten når alt er oppe og går.

Det ble ikke noen ny besøksrekord for messen denne gangen.

– Det har nok vært cirka 7000 personer innom i løpet av helgen. Det er jeg godt fornøyd med, og ikke minst at utstillerne er fornøyd. Da er jeg fornøyd, sier Kjetil Hamre med et smil. 

– Jeg er allerede fullbooket til høstens messe. Det må bety at dette er populært og fungerer godt.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no