Østfold flyttebyrå

 • Kunne endelig heise kvalitetsflagget på La Mata-stranden

Kunne endelig heise kvalitetsflagget på La Mata-stranden

I tillegg til Playa de La Mata har Torrevieja fått fornyet kvalitetsflaggene i 2020 for Playa de Naufragos, El Cura, Los Locos, Cabo Cervera og Cala Piteras.

TORREVIEJA

Ordføreren har sammen med turistsjef Frances Colmar, generaldirektøren for turisme, Heric Camps, turistrådgiver Rosario Martinez, hovedansvarlig for strendene, Antonio Vidal og rådgiverne for Grupo Municipal Socialista, Andres Navarro og Andres Anton, har heist kvalitetsflagget på Playa de La Mata. Flagget er et bevis på kvaliteten på strendene og renheten i vannet og sanden. 

I tillegg til Playa de La Mata har Torrevieja fått fornyet kvalitetsflaggene i 2020 for Playa de Naufragos, El Cura, Los Locos, Cabo Cervera og Cala Piteras.

Ordfører Eduardo Dolon er takknemlig og tilfreds over å ha oppnådd denne viktige anerkjennelsen i ytterligere ett år i en annerledes og sammensatt sommer som denne.

Dette i tillegg til å sikre at Torrevieja er fult forberedt på å møte sommersesongen som allerede har startet. 

Det er blitt investert cirka 400.000 euro i å totalrenovere fotbadene på strendene i Torrevieja så vel som pumpestasjonene og røropplegget til dette.

I år har 174 strender blitt anerkjent med kvalitetsflaggene som sertifiserer kvaliteten på utstyr, miljøkvaliteter og tilgjengeligheten til strendene i 37 kommuner i Valencia-regionen. 

Slik fordeler det seg i provinsene: 11 kommuner i Alicante, 10 i Castello og 16 kommuner i Valencia.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Fire flotte strender uten mas og kjas

Det krystallklare vannet, naturstiene og liten tilstrømningen av andre turister er noe av det du kan ha glede av her på de «hemmelige» strendene.

Reise

Bolig

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no