Østfold flyttebyrå

  • Kunne invitere hele laget på gigantisk laksemiddag på Costa Blanca Sindre Lunke med Laksetrøya fra Arctic Race of Norway, og f.v. Roger Solheim (Arctic Race of Norway), Elise Indal Klausen (Lerøy), Alfhild Olsen (Grieg Seafood Finnmark) og Birte Haugan (Norway Royal Salmon).
  • Kunne invitere hele laget på gigantisk laksemiddag på Costa Blanca
    God stemning rundt bordet da Sindre Lunke (nummer fire fra venstre) inviterte laget på festmåltid basert på laks fra Nord-Norge.

Kunne invitere hele laget på gigantisk laksemiddag på Costa Blanca

Flybåren fra Nord-Norge.

ALTEA

Da Sindre Lunke sikret seg laksetrøya som beste klatrer under sykkelrittet Arctic Race of Norway i 2018, vant han samtidig 500 kilo laks. Fredag inviterte han hele det nye profflaget sitt, Riwal, på et festmåltid under treningssamlingen i Altea (Alicante). 

- Jeg er glad i laks, og laks er en viktig del av kostholdet mitt som toppsyklist, så denne premien kommer godt med. Og laksen vi fikk servert var nydelig, sier Lunke, som fikk festmåltidet tilberedt av den anerkjente kokken Gunnar Jensen fra Mathallen i Tromsø.

Menyen besto av sashimi, laksetartar på potetvaffel, laksemousse, ovnsbakt laks, laksefilet tilberedt med gassbrenner, og konfittert laksefilet.

Det var ikke hele premien som ble spist opp i Altea, forsikrer Lunke. 

- Noe blir til lakseburgere, noe blir røkt, og noe blir fryst ned som filet. Så blir en del gitt bort til venner og familie, og det er populært, sier proffsyklisten.

Laksen er fra fire produsenter og har vokst opp i Nord-Norge.

 

 

Denne saken handler om

Kommentarer



På forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

  • Tips, ris eller ros?

    Telefonnummer (+34) 966 708 140
    Epost: red@vikingposten.no
    Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

  • Redaksjon

    Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

  • Annonser

    Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
    (+34) 667 640 552
    Epost: jeanette@vikingposten.no